Blogiteksti 11/03/2020

Ammattitaitoinen kiinteistövälittäjä tekee kaikkensa, jotta asuntosi menee kaupaksi. 

Kun tavoitteena on asuntokauppa, markkinoinnin rooli on tärkeä. Ammattitaitoinen kiinteistövälittäjä tekee kaikkensa, jotta asuntosi menee kaupaksi. Asunnon myynti-ilmoitus ja muut markkinointitoimenpiteet täytyy suunnitella tarkasti, jotta asuntonäyttöihin tulee kiinnostuneita ostajia.

Kuva kertoo enemmän kuin tuhat sanaa -sanonta pätee myös asuntojen myynti-ilmoituksissa. Nykypäivänä suurin osa ostajista tutustuu potentiaaliseen kohteeseen netissä. Hyvät ja laadukkaat kuvat kiinnittävät ostajien huomion. Kuvaton ilmoitus saa taas ostajat luultavasti kaikkoamaan. Myynti-ilmoitusten teksti tukee kuvien informaatiota. Tekstissä pitäisi tulla ilmi kaikki oleellinen tieto kohteeseen liittyen.

Kun myynti-ilmoitus on kunnossa, kohdetta on markkinoitava oikeassa paikassa oikealle kohderyhmälle. On tärkeää, että potentiaaliset ostajat huomaavat myynti-ilmoituksen helposti. Asunto ei saa hukkua muiden myytävien asuntojen massaan. Ammattitaitoinen kiinteistövälittäjä osaa räätälöidä parhaimmat markkinointitoimenpiteet juuri sinun kohteellesi!

Asuntonäyttöjen järjestäminen on tärkeä markkinoinnin osa. Näytöt voidaan järjestää yleisinä tai yksityisinä ja niissä potentiaalinen ostajaehdokas tutustuu kohteeseen tarkemmin. Ammattitaitoinen välittäjä osaa esitellä kohdetta tarkasti ja vastata ehdokkaiden kysymyksiin. On tutkittu, että suomalaiset tulevat mieluummin välittäjien järjestämiin näyttöihin. Kiinteistövälittäjä tarjoaa turvaa, jota etenkin nuoret ostajat arvostavat. He asioivat mieluusti myös ikäistensä välittäjien kanssa.

Me Tiliaurassa tunnemme kiinteistönvälitysmarkkinat ja yli 40 vuoden kokemus on tuonut hyvät verkostot. Pystymme luomaan täydellisen myynti-ilmoituksen juuri sinun kohteellesi sopivaksi. Osaamme ottaa laadukkaita kuvia ja myös kohteesi kuvaus yläilmoista onnistuu. Markkinoimme kohteita sekä valtakunnan suosituimmissa kanavissa että paikallisella tasolla, jotta juuri Sinun kohteesi löytää kaikkein potentiaalisimmat ostajaehdokkaat.

Meillä on ammattitaitoa esitellä kohdettasi ja osaamme selvittää kaikki yksityiskohdat, jotta näytöt onnistuvat parhaalla mahdollisella tavalla. Meillä on resursseja räätälöidä näytöt myös niin, että nuoret ostajaehdokkaat voivat asioida nuoren kiinteistövälittäjän kanssa.

Meidät tunnetaan myös vaikeiden kohteiden myyjinä: emme anna periksi – viemme toimeksiannot maaliin asti. Palvelemme luottamuksella, vuosien kokemuksella sekä vahvalla ammattitaidolla. Tavoitteenamme ovat tyytyväiset asiakkaat, onnistuneet osake- ja kiinteistökaupat.