Miksi sinun kannattaa valita kiinteistönvälittäjäksi
Tiliaura LKV?

Ammattitaito.


Kiinteistönvälitystoimisto Tiliaura LKV:lla on yli 40 vuotta onnistuneita asuntokauppoja - me tunnemme Auran ja Turun seudun asuntomarkkinat erittäin hyvin. Kohteen myynnissä päivän markkinahinta on ensiarvoisen tärkeä ja nopeuttaa parhaan mahdollisen hinnan saamista kohteesta.

Olemme erinomaisia uuden asunnon oston ja vanhan asunnon myynnin yhteensovittamisessa. Olemme rakentaneet vuosien mittaan useita erilaisia asunnonvaihtopaketteja.

Asiakaspalvelu.


Meille jokainen myyntikohde on yhtä tärkeä hintaluokasta riippumatta. Asiakaspalvelu on meille iloinen asia ja tyytyväinen asiakas ensiarvoisen tärkeä! Puhelimeen ja sähköpostiin vastaamme heti. Esittelyt järjestämme sinun aikataulujesi mukaan.

 Luottamus.


Luottamus on yksi asuntokaupan onnistumisen tärkeimmistä edellytyksistä. Kaupan asiakirjat ja siihen liittyvät sopimukset laadimme niin, että sekä myyjät että ostajat ovat tyytyväisiä. Tyytyväiset ostajat ja myyjät ovat myös tulevaisuuden ostajia ja myyjiä - asiakkaamme luottavat palveluihimme myös tulevaisuuden asuntokaupoissa.

Markkinointi.


Luomme kohteillemme näyttävät markkinointimateriaalit ilman lisäkuluja. Panostamme markkinointimateriaalien visuaaliseen ilmeeseen ja verbaaliseen viestintään. 

Tarjoamme myyntikohteillemme laajan näkyvyyden useilla eri sivustoilla. Haluamme panostaa näyttävään markkinointimateriaaliin sekä edustaviin valokuviin, jotta kohteesi saa arvoisensa markkinoinnin. Meillä on resursseja ottaa videoita ja kuvia myös yläilmoista. Yläilmoista otetut kuvat kertovat kohteesta enemmän, sillä kuviin saadaan mukaan kaikki osat, joista kohde muodostuu.

Kuvien tueksi luomme selkeät ja kuvailevat markkinointitekstit, jotta potentiaalinen ostaja saa hyvän kokonaiskuvan kohteesta. Luomme myös pohjakuvan riippuen siitä, löytyykö kohteesta rakennuspiirustuksia. Lisäksi suunnittelemme kohteiden myynti-ilmoitukset lehtiin.

Kun potentiaalinen ostaja on kiinnostunut kohteesta ja tulee paikan päälle katsomaan, hän saa mukaansa laadukkaat esitemateriaalit, jotta hän voi tutustua kohteeseen tarkemmin.

Hinnoittelu.


Arviokäynti on aina maksuton. Välityspalkkiomme on 3-4,99% velattomasta myyntihinnasta, sisältäen arvonlisäveron. Välityspalkkio on kuitenkin min. 3500€. Kiinteistöjen, huoneistojen, maatilojen ja liiketilojen arviointi ja arviokirjat hinnoittelemme sopimuksen mukaan. Arviokirja tarvitaan mm. myyntiin tai perunkirjoitukseen. Ei kuluja ellei kauppaa, ei piilokuluja.

Kutsu meidät ilmaiselle arviokäynnille, keskustellaan lisää juuri Sinun kohteesi myynnistä! 

Pyydä yksilöity välitystarjous ja ilmainen arviointikäynti.

Täytä allaoleva lomake ja lähetä se meille.

Tiedot ovat alustavia, ja niitä täydennetään tarvittaessa.


  Nimi (*)

  Lähiosoite

  Postinumero ja -toimipaikka

  Sähköpostiosoite (*)

  Puhelinnumero (*)

  Perustiedot myytävästä asunnosta:

  Kunta / kaupunki

  Kapunginosa / kylä

  Katu

  Talotyyppi (*)

  Huoneluku (*)

  Koko m2 (*)

  Lisätietoja