Tervetuloa uuteen kotiisi!

Tarjolla valoisa kolmannen kerroksen koti aivan Auran keskustan palveluiden ääreltä.

Huoneisto muodostuu 2 huoneesta, keittiöstä, kylpyhuoneesta, omasta saunasta ja lasitetusta parvekkeesta. Astuessa rapusta asuntoon, päästään pitkälle eteiskäytävälle, jossa on tilaa riisua kengät ja ripustaa ulkovaatteet. Suoraan ulko-ovea vastapäätä löytyy ovi pesutiloihin. Lämpöä ja tunnelmaa luova puinen parkettilattia kuljettaa kulkijan eteiskäytävältä muualle asuntoon. Konkreettista lämpöä kotiin tuo kaukolämpö.

Olohuoneen avoin pohja kutsuu rentoutumaan. Huone kylpee auringonvalossa koko seinän levyisen ikkunarivistön ansiosta. Olohuoneen yhteydessä on keittiö ruokailutiloineen. Keittiö on mukavan avoin, mutta myös sopivasti omassa nurkassaan. Ruokailutilalle löytyy paikka keittiön ja olohuoneen välistä.

Makuuhuoneessa on mainiosti tilaa vaatteille useamman kaapin ansiosta. Niin ikään valoisassa makuuhuoneessa on ikkunat kahdella seinällä. Huoneeseen mahtuu sängyn lisäksi vaikka etätyöpiste.

Kylpyhuoneessa suihkunurkkaus rajautuu muusta tilasta suihkuseinän ja verhon avulla. Huoneeseen sopii mukavasti isompikin pyykinpesukone. Pesutilat kruunaa oma sauna. Suhteellisen tilava sauna on helppo tuulettaa avattavan ikkunan avulla.

Asumisviihtyvyyttä saunan lisäksi kotiin on tuomassa lasitettu parveke. Lasituksen ansiosta parvekkeella voi oleskella säällä kuin säällä. Oleskelun lisäksi parvekkeella kelpaa nauttia ympäröivästä luonnosta. Sieltä näkyy nimittäin kuvankauniit maisemat Suomen kansallismaisemiin, Aurajoen varrelle.

Hissillinen taloyhtiö on rakennettu vuosituhannen vaihteessa. Asuntoon kuuluu oma autokatospaikka ja vinttikomero. Taloyhtiön alakerrassa on kerhotilat, ulkoiluvälinevarasto ja pyykinkuivaushuone. Vehreältä pihalta löytyy leikkikentän lisäksi huvimaja grilleineen yhteistä käyttöä varten.

Erinomaiset ulkoilumahdollisuudet kutsuvat viihtymään. Taloyhtiön omalla pihalla luonnosta pääsee nauttimaan jokimaiseman lisäksi useiden puiden, pensaiden ja kukkaistutusten ansiosta. Kulman takana sijaitsee uusi laululava, jonka yhteydessä porrastreeni onnistuu vallan mainiosti.

Luonnonläheisestä sijainnistaan huolimatta kerrostalokoti sijaitsee aivan Auran keskustan ytimessä. Lähikauppa löytyy ihan läheltä ja muihin peruspalveluihin on lyhyt kävelymatka.

Kohde: Kerrostalo
Sijainti: Turuntie 8 as 12, 21380 Aura
Rakennusvuosi: 2001
Huoneet: 2H + K + KPH + S + L.PARV
Asuinpinta-ala: 62,5 m²
Taloyhtiö: Asunto Oy Auran Jokilaakso


Myyntihinta: 115 000 €
Neliöhinta: 1 840,00 €/m²
Yhtiövastike: 212,58 €
Vesimaksu: käytön mukaan
Lämmitysjärjestelmä: Kaukolämpö
Energialuokka: D2018

Haluatko tämän kohteen omaksesi?

Lisätiedot ja esittelypyynnöt:
Lue lisää!

Etuovi.com

Soita!

050 560 2700

Lähetä sähköpostia!

arto.savikangas(at)tiliaura.fi

Tutustu muihin kohteisiimme!

Myyntikohteet