Tervetuloa uuteen kotiisi!

Etsitkö kotia rauhalliselta alueelta, läheltä hyviä ulkoilumahdollisuuksia? Olisiko tämä, saunallinen kerrostalokaksio, sinun tuleva kotisi?

Kerrostalokaksio koostuu olohuoneesta, makuuhuoneesta, kylpyhuoneesta, saunasta ja parvekkeesta. Asunnon sisäänkäynnistä kuljetaan eteiskäytävään, josta on kulku edellä mainittuihin huoneisiin. Vasemmalla sijaitsevat makuuhuone ja keittiö. Käytävän päässä on kylpyhuone ja sauna. Oikealle, kulman taakse kääntyessä eteiskäytävä avautuu olohuoneeksi, josta päästään parvekkeelle.

Tämän kodin valtti on säilytystilan määrä. Sekä eteiskäytävästä että makuuhuoneesta löytyy nimittäin säilytystilaa usean kaapin muodossa. Makuuhuoneeseen mahtuu loistavasti parisängyn lisäksi myös esimerkiksi etätyöpiste.

Säilytystilaa kyökin puolelta löytyy myös mukavasti. Sen takaa vaaleat kaapistot ja laatikostot puunvärisillä yksityiskohdilla. Tilavassa keittiössä mahtuu ruokailla, sillä sinne sopii mainiosti ruokailuryhmä.

Eteiskäytävä ja olohuone jatkuvat sulavasti samana tilana. Lattialla oleva mosaiikkiparketti tuo arvokkuuden tuntua ja lämpöä muuten vaaleaan tilaan. Tilan valaistuksesta huolehtii valaisimien lisäksi etelän suunnasta paistava aurinko, jonka lämmöstä kelpaa nauttia myös katetulla parvekkeella.

Asumisviihtyvyyttä kotiin on tuomassa parvekkeen lisäksi oma sauna. Sähköllä lämpiävässä saunassa on tilaa rentoutua myös parin kaverin voimin. Pesutiloihin on saatu mahtumaan WC-istuimen, käsienpesupisteen ja suihkun lisäksi pyykinpesupiste.

Taloyhtiö on kaukolämmössä ja autolle on saatavilla sekä katos- että tolppapaikka. Taloyhtiöstä löytyy myös mm. jokaiselle omat häkkivarastot, mikä lisää säilytystilanmäärää entisestään.

Kohde sijaitsee rauhallisella alueella, 4–5 kilometrin päässä Loimaan keskustan monipuolista palveluista. Aivan kulman takaa löytyy muun muassa lähikauppa, kirjasto ja koulut. Lyhyen kävelymatkan päässä sijaitsevat, erinomaiset ulkoilu- ja liikuntamahdollisuudet kutsuvat viihtymään. Valitsit sitten kuntoilun, lenkkeilyn tai uinnin, täältä löytyy varmasti jokaiselle jotakin.

Kohde: Kerrostalo
Sijainti: Nokkalantie 5 as 15 – Hirvikoski, Loimaa
Rakennusvuosi: 1988
Huoneet: 2H + K + KPH + S + PARV
Asuinpinta-ala: 62 m²
Taloyhtiö: Asunto Oy Hirvikosken Terra

Velaton hinta: 39.500 €
Neliöhinta: 637,10 € / m2
Yhtiövastike: 179,80 € / kk
Vesimaksu: 20,00 € / hlö / kk
Lämmitysjärjestelmä: Kaukolämpö
Energialuokka: Ei lain edellyttämää e-tod.

Kuulostaako tulevalta kodiltasi?

Lisätiedot ja esittelypyynnöt:

Lue lisää!

Etuovi.com

Soita!

050 560 2700

Lähetä sähköpostia!

arto.savikangas(at)tiliaura.fi