Tervetuloa uuteen kotiisi!

Etsitkö muuttovalmista kerrostalokotia mukavalta asuinalueelta?
Voisiko Turun Westparkissa sijaitseva moderni, saunallinen kolmio olla etsimäsi kohde?

Tämä viehättävä 66 m2 huoneisto sijaitsee hissillisen taloyhtiön toisessa kerroksessa. Koti muodostuu olohuoneesta ja keittiöstä, kahdesta makuuhuoneesta, vaatehuoneesta, kylpyhuoneesta, saunasta ja lasitetusta parvekkeesta.

Eteiskäytävä, keittiö ja olohuone jatkuvat samana tilana. Pitkä kaappirivistö muuttuu luontevasti eteisen kaapeista keittiön kodinkoneisiin sekä ala- ja yläkaapistoihin. Ajattomien kaapistojen välissä komeilee upea välitilalaatoitus, joka istuu kaappien lisäksi täydellisesti keittiön tummiin tasoihin. Tätä näyttävää mustavalkoista kokonaisuutta voi ihailla oleskelutilasta käsin. Keittiötä ja olohuonetta on rajaamassa keittiösaareke, joka toimii myös lisätasona ja säilytyskalusteena.

Keittiön ajattomuus jatkuu olohuoneessa. Valkoiset seinä- ja kattopinnat tekevät koko tilasta valoisan ja avaran. Lisää valoa on tuomassa olohuoneen suuri ikkuna sekä koko tilan yllä loistava säädettävä valokatto. Valkoisuuden vastapainona on puinen parkettilattia, joka tuo koko huoneistoon lämpöä ja kodikkuutta.

Oleskelutilat jatkuvat tilavalle lasitetulle parvekkeelle, jossa kelpaa nauttia lämpimien kesäpäivien lisäksi viilenevistä syysilloista. Vaikka parvekkeen seinät ovat pelkkää lasia, alareunan maitolasi suojaa katseilta. Noin 14 m2 parvekkeella on hyvin tilaa sekä ruokailla että rentoutua. Hyötykasvienkin kasvattaminen onnistuu täällä varmasti.

Parveke on mainio paikka myös saunavilvoitteluun. Omasta saunasta sitä kelpaakin tehdä. Sähköllä lämpiävä sauna löytyy luonnollisesti kylpyhuoneen yhteydestä. Vaaleista pinnoista ja tyylikkäistä kalusteista muodostuva kylpyhuone sijaitsee eteiskäytävän varrella. Vaaleita seinäpintoja on piristämässä kaksi ihastuttavaa vaaleansinistä laattaraitaa. Kylpyhuoneeseen mahtuu hyvin pyykinpesupiste ja siellä onkin korkea kaappi esimerkiksi pyykkien lajitteluun.

Huoneiston molemmat makuuhuoneet sijaitsevat olohuoneen nurkilla. Koko huoneiston värimaailma toistuu myös makuuhuoneissa. Toisen makuuhuoneen yhtä seinää koristaa harmoninen tehostetapetti. Makuuhuoneissa on kolme sisäänrakennettua kaappia mm. vaatteiden säilytykseen. Säilytystilan määrä ei suinkaan kaappeihin lopu. Toinen makuuhuoneista on nimittäin varusteltu vaatehuoneella.

Vuonna 2012 rakennetun kerrostalokolmion huonejako sopii erityisen hyvin pariskunnalle tai pienelle perheelle. Esteettömyys on otettu myös huomioon sekä huoneiston tilaratkaisuissa että koko taloyhtiössä. Hissin lisäksi taloyhtiön esteettömyys näkyy automaattisesti aukeavassa alaovessa. Jokaisen huoneiston omat häkkivarastot löytyvät katutasolta. Energiatehokas taloyhtiö on kaukolämmössä ja huoltoyhtiö vastaa kiinteistöhuollosta.

Kohde: Kerrostalo
Sijainti: Työnjohtajankatu 7 as 6
Rakennusvuosi: 2012
Huoneet: 3H+KT+KPH+S+L.PARV
Asuinpinta-ala: 66 m²
Taloyhtiö: Asunto Oy Turun Westparkin Sypressi


Myyntihinta: 228 000 €
Neliöhinta: 3 454,55 € / m²
Yhtiövastike: 191,40 € / kk
Vesiennakko: 16 € / hlö / kk
Lämmitysjärjestelmä: Kaukolämpö
Energialuokka: A (2007)

Kuulostaako sinun tulevalta kodiltasi?

Lisätiedot ja esittelypyynnöt:
Lue lisää!

Etuovi.com

Soita!

050 560 2700

Lähetä sähköpostia!

arto.savikangas(at)tiliaura.fi