Tervetuloa uuteen kotiisi!

Siisti kolmio Kyrössä

Tämä tilavan kolmion seinä- ja lattiapinnat on uusittu vuonna 2007, ja asunnolla on todella raikas ilme. Asunnon molemmat makuuhuoneet ovat suuria ja niissä on ruhtinaallisesti säilytystilaa: toisessa seinän mitallinen kaapistoa, toisessa vaatehuone. Makeasti kaappitilaa löytyy lisäksi eteisestä ja keittiöstä.

Ennestään suuren kaappitilan lisäksi keittiöön mahtuu hyvin lisäkaappi sekä pieni ruokapöytä. Asumisen mukavuutta tuo astianpesukone. Keittiön ikkunasta on hienot näköalat viereiselle pellolle, sillä asunto sijaitsee taloyhtiön kolmannessa kerroksessa.

Olohuone on todella iso - sinne mahtuu sohvaryhmän lisäksi vaivattomasti ruokapöytä tai työskentelypiste. Olohuoneesta on kulku asunnon lasitetulle parvekkeelle, joka toimii mukavana lisätilana varsinkin kesällä. Parvekkeella on tilaa esim. pienelle ulkokalustolle.

Erillinen wc automaatti valoineen on niin ikään remontoitu täysin vuonna 2007. Kylpyhuoneen yhteydessä on arjen luksusta: oma sauna. Lisäksi kylpyhuoneesta löytyy hyvin tilaa pyykinpesukoneelle.

Asunto sijaitsee palveluiden äärellä, mutta silti mukavan syrjässä. Esimerkiksi Kyrön tori löytyy alle puolen kilometrin päästä. Aivan taloyhtiön vieressä on iso leikkikenttä sekä Kyrön maauimala, jossa on mahdollisuus uida kesän helteiden lisäksi myös talvella!

Tämä kohde on tarkoitettu väljää asuintilaa arvostavalle arjen nautiskelijalle.

Kohde: Kerrostalo
Sijainti: Kroopinrinteentie 2 B 18 - Kyrö
Rakennusvuosi: 1970
Huoneet: 3H + K + WC + KPH + S
Asuinpinta-ala: 74 m²
Taloyhtiö: Asunto-osakeyhtiö Kyrön Lehtola


Myyntihinta: 48.000 €
Neliöhinta: 648,65 € / m²
Yhtiövastike: 355,20 € / kk
Vesimaksu: 16,00 € / hlö / kk
Lämmitysjärjestelmä: Kaukolämpö
Energialuokka: C (2018)

Kuulostaako tulevalta kodiltasi?

Lisätiedot ja esittelypyynnöt:
Lue lisää!

Etuovi.com

Soita!

050 560 2700

Lähetä sähköpostia!

arto.savikangas(at)tiliaura.fi