Tervetuloa uuteen liikehuoneistoosi!

Etsitkö liiketilaa yrityksellesi tai sijoituskohteeksi?
Suosittelen tutustumaan tähän kohteeseen!

Myynnissä erillinen liikerakennus pienestä taloyhtiöstä. Liiketila koostuu 8 toimistohuoneesta, neuvotteluhuoneesta, taukohuoneesta ja keittiöstä, kahdesta wc-tilasta sekä lomakevarastosta.

Huoneistosta löytyy kaksi eri sisäänkäyntiä. Takaovesta aukeaa kätevästi taukohuone keittiöineen ja wc-tiloineen, joten ovi sopii hyvin henkilökunnan käyttöön. Etupihalla sijaitseva sisäänkäynti sopii sen sijaan paremmin asiakkaiden käyttöön. Pääovesta astahtaessa sisään, päästään pääkäytävälle, josta on kulku huoneisiin ja toiseen WC-tilaan.

Runsaslukuisen huonemäärän ansiosta kohde sopii niin yhdelle isommalle yritykselle kuin useammalle pienemmälle. Miksei huoneet soveltuisi myös etätyöpisteiksi yksityishenkilöille? Kohde käykin mainiosti myös sijoituskohteeksi.

Kuusikymmentäluvun lopulla rakennettu liikehuoneisto on remontoitu vuosina 2008 ja 2009.  Valoisat ja siistit tilat takaavat hyvät puitteet työnteolle. Huoneet kruunaa huonekorkeus, joka luo huoneisiin avaruutta.

Kohde sijaitsee aivan Kyrön keskustan tuntumassa, päätien varrella. Huoneiston edestä löytyy sopivasti parkkitilaa autollisille asiakkaille. Lounastaminen onnistuu loistavasti oman taukohuoneen lisäksi myös ihmistenilmoilla, sillä kaksi lounaspaikkaa löytyy aivan naapurista.

Kohde: Liikehuoneisto
Sijainti: Kyröntie 23 A 10, Kyrö
Rakennusvuosi: 1969
Osakenumerot: 3181-4344Koko: 188 m²
Hintapyyntö: 55 000 €
Hoitovastike: 755,76 € / kk
Energialuokka: F2018

Kiinnostuitko kohteesta?

Lisätiedot ja esittelypyynnöt:
Lue lisää!

Oikotie.fi

Soita!

050 560 2700

Lähetä sähköpostia!

arto.savikangas(at)tiliaura.fi

Tutustu muihin kohteisiimme!

Myyntikohteet