Tervetuloa uuteen kotiisi!

Oletko haaveillut omasta kodista sekä liiketilasta sijoitusmielessä? Nyt siihen on tarjolla loistava tilaisuus!

Miltä kuulostaisi kaunis kokonaisuus, joka pitää sisällään vuokrattuna olevan kahvilan, 4 huoneen omakotitalon, tilavan varastorakennuksen, vierasmökin sekä suuren pihan, jossa voit pulahtaa ihka omaan lampeen?

Tämä kokonaisuus sijaitsee tasaisella 8342 m² tontilla, puiden suojassa ja Savonjoen tuntumassa. Yläneen keskustan palvelut löytyvät läheltä, noin kilometrin päästä. Turunväylä sijaitsee aivan kivenheiton päässä.

Omakotitalossa vallitsee rauhallinen ja kodikas tunnelma, puhdaslinjaisen keittiön ja olohuoneen välissä komeilee takka ja ruokailutila. Keittiö on yleisilmeiltään hyvin moderni ja yhtenäinen kokonaisuus, joka täyttää vaativankin kokin kriteerit. Keittiöstä suora kulku myös kylpyhuoneeseen, joka toimiikin tämän asunnon paraatipaikkana tyylikkään suihkutilan puolesta, tilan kruunaa kuitenkin aivan upea ja tilava saunaosasto. Näissä tiloissa on hyvin harmoninen värimaailma, joka on hyvin tarkkaan harkittu.

Koti perustuu yhteen tasoon, sisältäen kolme makuuhuonetta, olohuoneen, keittiön, wc:n, suihkutilan sekä saunan. Yhteen makuuhuoneeseen on saatu hieman tunnelmaa ja kontrastia näyttävän tehostetapetin avulla. Viihtyisän oleskeluhuoneen jatkeena toimii terassi, johon kelpaa mennä vilvoittelemaan esim. saunan löylyistä. Lämpiminä päivinä terassi puolestaan toimii kesäolohuoneena, jonne voi järjestää vaikka pienen brunssin.

Liiketilasta löytyy niin tilava keittiö ja kylmiötilat kuin suuret asiakastilatkin kahdella wc:llä. Sisätila jatkuu katetulle terassille ja pihalta löytyy vielä toinen terassi. Liiketilan ulkopuolelle pääsee hyvin isommallakin rekalla ja asiakkaat mahtuvat hyvin parkkeerata laajalle alueelle.

Tämän kokonaisuuden hinta 190 000 € koostuu 140 000 € arvoisesta omakotitalosta tontteineen ja ulkorakennuksineen sekä 50 000 € arvoisesta liiketilasta kalustoineen. Koko kokonaisuus myydään vain yhdessä. Vuokratuotto on 1 000 € / kk.

Jos arvostat tyylikkyyttä, harmoniaa ja omaa rauhaa - on tämä kohde
tutustumisen arvoinen.

Kohde: Omakotitalo
Sijainti: Mynämäentie 12, Yläne
Rakennusvuosi: 1989
Huoneet: 4H + K + WC + KPH + S
Muut tilat: Grilliliiketila 72 m², varasto & pihamökki
Kiinteistön tiedot:
636-466-11-32 KOTINIITTY &
636-466-11-22 GRILLILAAKSO

Pinta-ala: 125 m² / 197 m²
Kiinteistön pinta-ala
: 8 342 m²
Myyntihinta:
190.000 €
Kiinteistövero:
436.00 €/v
Lämmitys:
lattialämmitys, sähkölämmitys ja takka.
Vesi- ja viemäri: Kunnan
Energialuokka: Ei lain edellyttämää energiatodistusta

Tervetuloa tutustumaan tähän miellyttävään kokonaisuuteen!

Lisätiedot ja esittelypyynnöt:
Lue lisää!

Etuovi.com

Soita!

050 560 2700

Lähetä sähköpostia!

arto.savikangas(at)tiliaura.fi

Tutustu muihin kohteisiimme!

Myyntikohteet