Liiketila + OK – Pöytyä – Yläne

Kohde: Liiketila/ Omakotitalo
Sijainti: Mynämäentie 12, Yläne
Pinta-ala: 72m²/125m²
Huoneet:  Muut tilat: Ulkorakennus+ pihamökki
Hintapyyntö: 190 000 €

Oletko haaveillut omasta kodista sekä liiketilasta sijoituskohteena? Nyt siihen on tarjolla loistava tilaisuus!

Miltä kuulostaisi kaunis kokonaisuus, joka pitää sisällään tällä hetkellä vuokrattuna olevan kahvilan, 4 huoneen omakotitalon, tilavan varastorakennuksen, vierasmökin sekä suuren pihan, jossa voit pulahtaa ihka omaan lampeen?

Tämä kokonaisuus sijaitsee tasaisella 8342 m² tontilla, puiden suojassa ja Savonjoen tuntumassa. Yläneen keskustan palvelut löytyvät läheltä, noin kilometrin päästä. Turunväylä sijaitsee aivan kivenheiton päässä.

Omakotitalossa vallitsee rauhallinen ja kodikas tunnelma, puhdaslinjaisen keittiön ja olohuoneen välissä komeilee takka ja ruokailutila. Keittiö on yleisilmeiltään hyvin moderni ja yhtenäinen kokonaisuus, joka täyttää vaativankin kokin kriteerit. Keittiöstä suora kulku myös kylpyhuoneeseen, joka toimiikin tämän asunnon paraatipaikkana tyylikkään suihkutilan puolesta, tilan kruunaa kuitenkin aivan upea ja tilava saunaosasto. Näissä tiloissa on hyvin harmoninen värimaailma, joka on hyvin tarkkaan harkittu.

Koti perustuu yhteen tasoon, sisältäen kolme makuuhuonetta, olohuoneen, keittiön, wc:n, suihkutilan sekä saunan. Yhteen makuuhuoneeseen on saatu hieman tunnelmaa ja kontrastia näyttävän tehostetapetin avulla. Viihtyisän oleskeluhuoneen jatkeena toimii terassi, johon kelpaa mennä vilvoittelemaan esim. saunan löylyistä. Lämpiminä päivinä terassi puolestaan toimii kesäolohuoneena, jonne voi järjestää vaikka pienen brunssin.

Liiketilasta löytyy niin tilava keittiö ja kylmiötilat kuin suuret asiakastilatkin kahdella wc:llä. Sisätila jatkuu katetulle terassille ja pihalta löytyy vielä toinen terassi. Liiketilan ulkopuolelle pääsee hyvin isommallakin rekalla ja asiakkaat mahtuvat hyvin parkkeerata laajalle alueelle.

Tämän kokonaisuuden hinta 190 000 € koostuu 140 000 € arvoisesta omakotitalosta tontteineen ja ulkorakennuksineen sekä 50 000 € arvoisesta liiketilasta kalustoineen. Liiketila on tällä hetkellä vuokrattuna ja sen vuokratuotto on 1 000 €/kk ja vuosituotto 24 %. Koko kokonaisuus myydään vain yhdessä.

Jos arvostat tyylikkyyttä, harmoniaa ja omaa rauhaa - on tämä kohde
tutustumisen arvoinen.

Tervetuloa tutustumaan tähän miellyttävään kokonaisuuteen!

Lisätiedot ja esittelyt tarjoaa Tiliaura LKV | Arto Savikangas p. 050 560 2700
arto.savikangas@tiliaura.fi

 

Galleria