Liiketila + OKT – Pöytyä – Yläne

 

Kohde: Liiketila/ Omakotitalo
Sijainti: Mynämäentie 12, Yläne
Asuinpinta-ala: 72m²/125m²
Huoneet:  Muut tilat: Ulkorakennus+ pihamökki

Hintapyyntö: 258 000 €

Tämä kaunis ja tunnelmallinen koti sijaitsee tasaisella, vehreässä maastossa, puiden suojassa ja Savonjoen tuntumassa.

Kotia ympäröi viehättävä piha-alue, joka pitää sisällään niin mökin koiratarhoineen, erillisen varastorakennuksen sisältäen kylmän ja lämpimän osan. Vieressä oleva liiketila kuuluu kauppaan. Liiketila tällä hetkellä vuokrattuna.

Asunnossa vallitsee rauhallinen ja kodikas tunnelma, puhdaslinjaisen keittiön ja olohuoneen välissä komeilee takka ja ruokailutila. Keittiö on yleisilmeiltään hyvin moderni ja yhtenäinen kokonaisuus, joka täyttää vaativankin kokin kriteerit. Keittiöstä suora kulku myös kylpyhuoneeseen, joka toimiikin tämän asunnon paraatipaikkana tyylikkään suihkutilan puolesta, tilan kruunaa kuitenkin aivan upea ja tilava saunaosasto. Näissä tiloissa on hyvin harmoninen värimaailma, joka on hyvin tarkkaan harkittu.

Tämä koti perustuu yhteen tasoon, sisältäen kolme makuuhuonetta, olohuoneen, keittiön, wc:n, suihkutilan sekä saunan. Yhteen makuuhuoneeseen on saatu hieman tunnelmaa ja kontrastia näyttävän tehostetapetin avulla. Viihtyisän oleskeluhuoneen jatkeena toimii terassi, johon kelpaa mennä vilvoittelemaan esim. saunan löylyistä. Lämpiminä päivinä terassi puolestaan toimii kesäolohuoneena, jonne voi järjestää vaikka pienen brunssin.

Jos arvostat tyylikkyyttä, harmoniaa ja omaa rauhaa – on tämä kohde
tutustumisen arvoinen.

Tervetuloa tutustumaan tähän miellyttävään kokonaisuuteen!
Arto Savikangas, puh. 050 560 2700