Maatila – Turku – Tortinmäki

Kohde: Maatila
Sijainti: Tortinmäki, Säkyläntie 1098
Asuinpinta-ala: 296 
Huoneet: 6h+k+kph+s
Muut rakennuksia: iso ulkorakennus
Maa-ala:
n. 9,75 ha, josta peltoa n. 8 ha
Hintapyyntö: 275 000 €

Upea monien mahdollisuuksien maatila Tortinmäessä!

Täällä on tilaa touhuta ja hoitaa samalla vaikka omaa yritystä. Tähän kiinteistöön kuuluu n. 8 ha peltoa. Talo on valmistunut 1974, pinta-alaltaan se on 296 m². Tuotantorakennus on taas valmistunut 1983 ja on 324 m². Tuotantorakennus on jaettu kahteen eri tilaa, toinen puoli on hevostallia ja toinen puoli puusepänverstasta.

Asuinrakennukseen on kaksi omaa sisäänkäyntiä, joten tila soveltuu vaikka kahden perheen asunnoksi. Suurempi huoneisto koostuu 3 makuuhuoneesta, olohuoneen ja ruokailutilan yhdistelmästä, keittiöstä, yhdistetystä kylpyhuoneesta ja kodinhoitohuoneesta, vaatehuoneesta sekä tuulikaapista.

Pienempi huoneisto on yksiö. Yksiön tilavasta ja valoista huoneesta löytyvät keittiö- ja eteisnurkkaukset sekä takka. Yksiöstä löytyy myös talon suuremmat pesutilat, jotka koostuvat pukuhuoneesta, erillisestä wc:stä, pesuhuoneesta ja saunasta.

Tilalla on tällä hetkellä tallitilat tuotantorakennuksessa. Hevosille on tehty mm. ratsastuskenttä. Peltoa on n. 8 ha. Tallitiloja on mahdollisuus laajentaa tuotantorakennuksen toiseen päähän. Tila soveltuu hevosten kasvatukseen, valmennukseen tai ratsastuspalveluja tarjoavaksi tilaksi.

Talousrakennuksessa on tilaa vaikka hevostarvikemyymälän perustamiseen. Asuinrakennuksen toista huoneistoa voi käyttää myös esim. taukotilana tai leiri majoitukseen. Föli kulkee aivan vierestä, joten kohteeseen pääsee hyvin julkisella liikenteellä.

Myös puusepänverstaan ja hevostallin yhdistämällä yhdeksi suureksi 324 m² tilaksi, tilan voi ottaa myös kokonaan tuotantotilaksi, jos innostut vaikka erikoiskasvien viljelystä pelloilla ja tarvitset varasto tai jalostustilaa erikoiskasveille.

Tervetuloa tutustumaan ja ihastumaan tähän monien mahdollisuuksien kohteeseen!

Lisätiedot ja esittely pyynnöt:
Tiliaura LKV | Arto Savikangas p. 050 560 2700 | arto.savikangas@tiliaura.fi

Oletko kiinnostunut vain talouskeskuksesta ja pienestä peltoalueesta? Se on myynnissä myös erikseen, lue lisää.

Lisäksi kiinteistöllä sijaitseva suurempi peltoalue on mahdollista ostaa erillään. Se myydään tarjousperusteisesti. Tarjoukset 20.8.2020 mennessä osoitteeseen arto.savikangas@tiliaura.fi

 

Galleria