Tervetuloa uuteen kotiisi!

Unelmoitko kodista, jossa on tilaa tehdä ja harrastaa?

Tämä lähes Auran keskustassa sijaitseva kohde koostuu melkein satavuotiaasta omakotitalosta, autokatoksesta kesähuoneineen, tallirakennuksesta, pihavajasta ja leikkimökistä. Kohteen erityispiirre on oma hevosaitaus.

Vuonna 2007 nykyaikaiseksi remontoitu omakotitalo muodostuu 4 huoneesta, keittiöstä ja pesutiloista. Talon tilat on jaettu kahteen kerrokseen. Alakertaan on kulku sekä etuoven että kahden takaoven kautta. Etuovelta sisälle astuessa päästään eteiseen, josta on kulku talon eri kolkkiin.  Oikealla puolella sijaitsevat kylpyhuone ja sauna sekä vasemmalla puolella muut huoneet: keittiö, olohuone, alkovi sekä rappuset yläkerran huoneisiin.

Tämä koti hurmaa hirsiseinillään, jota on jätetty näkyviin muun muassa eteiseen ja alakerran alkoviin. Puu on vallitseva elementti muuallakin talossa. Paneeliseinät ja katot on käsitelty vaaleiksi alakerran huoneissa. Yläkertaan on taas jätetty lämmin, puunvärinen pinta.

Keittiö huokuu maalaisromanttista tunnelmaa. Huoneen katseenvangitsija on ehdottomasti vanha puuhella.  Puuhellan lisäksi ruokaa voi valmistaa myös keraamisella liedellä varustellulla sähköhellalla. Tilavassa keittiössä tasot ja kodinkoneet ovat sijoitettuina huoneen reunoille, minkä seurauksena keskelle sopii mainiosti ruokailuryhmä.

Keittiön vieressä on olohuone, josta on kulku niin ikään makuualkoviin. Olohuoneessa on ajaton ilme vaaleiden pintojen ansiosta. Keittiöstä tuttua henkeä löytyy myös tästä huoneesta. Huoneen nurkassa sijaitsee nimittäin vanha pyöreä takka, joka luo kotiin tunnelmaa ja kodikkuutta.

Pesutilat löytyvät myöhemmin rakennetusta lisäosasta. Isossa kylpyhuoneessa on tilaa hyvin myös pyykinpesupisteelle. Kylpyhuoneen yhteydessä on asumisviihtyvyyttä lisäävä sauna. Sauna lämpiää sähköllä ja seinällä on avattava ikkuna.

Yläkerta on jaettu kahteen makuuhuoneeseen. Vaikka huoneita on rajoittamassa vinot katot, kaikkia neliöitä on hyödynnetty loistavasti. Lämpöä huoneisiin on tuomassa puunvärisen katon lisäksi lautalattia. Mikään synkkä yläkerta ei suinkaan ole, sillä valoa pääsee tulvimaan päätyikkunoista.

Pihalla seisoo moderni tallirakennus pulpettikattoineen. EU-vaatimuksilla sekä sähkö- ja vesipisteillä varusteltu rakennus on oivallinen paikka esimerkiksi kahdelle ponille. Lääniä ratsastukselle löytyy hevosaitauksesta, jota ympäröivät sekä metalli- että kuusiaidat. Jos perheeseen ei kuulu isompia nelijalkaisia, hevosaitaus voidaan muokata esimerkiksi koira-aitaukseksi. Hevos- tai koiraharrastuksen lisäksi kohteessa voi heitellä koripalloa omalla aidatulla kentällä.

Kohde: Omakotitalo
Sijainti: Tarvasjoentie 21
Rakennusvuosi: 1926
Huoneet: 4H + K + KPH + S
Muut tilat: ponitalli, hevosaitaus, autokatos, pihavaja, leikkimökki
Kiinteistön tiedot:
19-423-1-88 TUOMISTO &
19-423-1-186 TUOMISTO I

Asuinpinta-ala: n. 100 m²
Kiinteistön pinta-ala
: 1 500 m²
Myyntihinta:
124.000 €
Kiinteistövero:
215,55 € / v
Lämmitys:
Sähkö/puu
Vesi- ja viemäri: Kunnan
Energialuokka: Ei lain edellyttämää energiatodistusta

Kuulostaako sinun tulevalta kodiltasi?

Lisätiedot ja esittelypyynnöt:
Lue lisää!

Etuovi.com

Soita!

050 560 2700

Lähetä sähköpostia!

arto.savikangas(at)tiliaura.fi

Tutustu muihin kohteisiimme!

Myyntikohteet