Tervetuloa uuteen kotiisi!

Jos etsit kotia sekä palveluiden että luonnon läheisyydestä, suosittelemme tutustumaan tähän kohteeseen!
Rauhallisella alueella, puiden katveessa seisova omakotitalo on oikea helmi.

Suojaiselle tontille rakennetun omakotitalon pohjaratkaisuun ja toimivuuteen on satsattu. Jo kaksi eri sisäänkäyntiä etu- ja takapihalla helpottavat arkea. Etu- ja takaovien yhteydessä on lisäksi katetut terassit, jotka tuovat suojaa sisäänkäynteihin. Asuintilojen yhteydessä sijaitsevaan autotalliin on kulku käytännöllisesti sisäkautta. Samoin talliin ajo on helppoa, se tapahtuu niin sanotusti ”vain nappia painamalla”.

Koti muodostuu 3 huoneesta, keittiöstä ja pesutiloista. Etuovelta sisälle astuessa päästään eteiseen, josta on kulku talon eri kolkkiin. Vasemmalla puolella on pieni varastotila ja kulku niin ikään autotalliin. Suoraan edessä sijaitsevat pesutilat sekä varasto, jonka kautta päästään kellaritilaan. Eteisen oikealta puolelta kuljetaan keittiön läpi käytävään ja sieltä taas makuu- ja oleskeluhuoneisiin. Makuuhuoneiden välissä on kätevästi vielä talon erillinen WC-tila.

Tätä viehättävää, vuonna 1968 valmistunutta taloa on remontoitu vuosien saatossa nykyaikaisempaan suuntaan. Etenkin talon pintoihin on panostettu. Tyylikkäät kasvi- ja eläinaiheiset tapetit tuovat luonnon myös sisälle. Moderni keittiö tyylikkäine kaappeineen ja välitilaratkaisuineen lisäävät asumisviihtyvyyttä. Ensiapua rentoutumiselle löytyy sähköllä lämpenevästä saunasta. Lattialämmityksellä ja avattavilla ikkunoilla varustetut pesutilat on erotettu toisistaan tyylikkäällä lasiovella.

Kokonaisuuden kruunaa runsaat säilytystilat. Molemmissa makuuhuoneissa on tilavat vaatehuoneet, joten itse makuuhuoneiden pohjiin ei tarvitse välttämättä suunnitella vaatekaappien sijoittamista. Eteisen vieressä sijaitsevien varastojen ansiosta talossa tilaa vaatteiden lisäksi muullekin materialle.

Kohteen sijainti on ihanteellinen monenlaiselle asujalle. Vaikka Auran keskustan palvelut ovat vain kilometrin päässä, täällä luonto on lähempänä kuin uskotkaan. Aivan kulman takaa pääset nimittäin ihailemaan kiehtovan monimuotoista Hypöistenkoskea. Vajaan kilometrin mittaisella luontopolulla pääset nauttimaan Aurajokilaakson kulttuuriympäristöstä niittyineen ja lehtoineen.

Kohde: Omakotitalo
Sijainti: Nahkurintie 13 - Aura
Rakennusvuosi: 1968
Kiinteistön tiedot: 19-423-1-306, MYRSKYLÄ
Huoneet: 3H + K + WC + KPH + S + 2VH + AT
Asuinpinta-ala:
94,5 m²
Kokonaispinta-ala: 122 m²

Kiinteistön pinta-ala: 1 200 m²
Myyntihinta:
138.000 €
Kiinteistövero:
165 € / v
Lämmityskulut:
Sähkölämmitys n. 1200,00 € / v
Vesi- ja viemäri: Kunnan
Energialuokka: Ei lain edellyttämää energiatodistusta.

Vaikuttaako sinun tulevalta kodiltasi?

Lisätiedot ja esittelypyynnöt:

Lue lisää!

Etuovi.com

Soita!

050 560 2700

Lähetä sähköpostia!

arto.savikangas(at)tiliaura.fi