OK – Pöytyä – Kyrö

Kohde: Omakotitalo
Sijainti: Kyrö, Pöytyä – Kyröntie 78
Huoneet: 4H + K + WC + KPH + S + KHH
Koko: 84 m² + yläkerta
Tontti: 2 700 m²
Hinta: 129.000 €
Muut tilat: Ulkorakennus 70 m², ulkosauna

Oletko haaveillut omasta talosta mukavalla ja rauhallisella sijainnilla, palveluiden läheisyydestä? Tämä Pöytyän Kyrössä, suurella 2 700 m² tontilla, sijaitseva ja uusiutuvalla aurinkoenergialla lämpiävä muuttovalmis koti on sopiva niin lapsiperheelle kuin pienemmällekin perheelle. Kokonaisuus koostuu kaksikerroksisesta omakotitalosta, tilavasta ulkorakennuksesta ja pihasaunasta.

Neljän huoneen omakotitalon asuintilat sijoittuvat kahteen kerrokseen. Alakerrassa on kahden huoneen ja keittiön lisäksi hygieniatilat ja kodinhoitohuone. Vinokattoisessa yläkerrassa on loput kaksi huonetta. Talon kokonaispinta-alaan 84 m² ei sisälly yläkerran pinta-ala.

Itse talon sisäänkäyntiin kuljetaan valoisan kuistin kautta. Kuistin paneeliseinät ja pieniruutuiset ikkunat tekevät siitä idyllisen. Kuistilta talon sisään mennessä avautuu iso eteisaula, josta löytyvät rappuset yläkertaan. Sisäänkäyntiä vastapäätä on keittiö, oikealla puolella erillinen WC ja vasemmalta puolelta on kulku takkahuoneeseen sekä kodinhoitohuoneen kautta pesutiloihin.

Tilavasta keittiöstä löytyvät kaikki mukavuudet. Työskentelytilaa sieltä löytyy paljon ja sinne mahtuu hyvin mm. ruokapöytä. Kaapiston peilikuviolliset ovet luovat keittiöön maalaisromanttisen tunnelman. Keittiön seiniä koristaa puolipaneeli ja tapetti sekä välitilaa ja lattiaa suojaa laatoitus. Sekä keittiöstä että eteisestä on kulku takkahuoneeseen, josta on taas kulku peräkamariin. Takkahuoneen ja peräkamarin välissä on haitariovi. Molemmat alakerran huoneet ovat hyvin tilavia ja niissä on laminaattilattiat ja tapettiseinät.

Alakerran hygieniatilat koostuvat erillisestä WC:stä, tilavasta pesutilasta ja tyylikkäästä saunasta. WC:stä löytyvät niin avattava ikkuna kuin allas- ja peilikaapit, joissa keittiön kaappien teema jatkuu. Pesutilassa on yksi suihku ja niin ikään avattava ikkuna. Pesuhuoneen ja saunan välissä on näyttävä, tumma, lasiovi. Saunassa on tyylikkään tummat seinäpaneelit, vaaleat lauteet ja moderni kiuas. Pesuhuoneen ja eteisaulan välissä on käytävän mallinen kodinhoitohuone, jossa on paljon säilytystilaa ja laskutasoja.

Eteisaulasta yläkertaan noustessa avautuu pieni aulatila. Aulatilasta peremmälle mentäessä löytyvät yläkerran makuuhuoneet. Vaikka yläkerran tilaa syö vino katto, huoneet ovat melko avaria. Vaaleat seinät ja katto lisäävät avaruutta. Ruskea laminaattilattia tuo yläkerran tiloihin lämpöä eteisaulassa sijaitsevan Porin Matin ja toisessa makuuhuoneessa sijaitsevan takan lisäksi. Kokonaisuudessaan talo lämpiää sekä puulla että sähköllä. Katolla sijaitsevat aurinkopaneelit tuottavat sähköä patterien ja ilmalämpöpumpun käyttöön.

Tontilla sijaitseva tilava, 70 m², ulkorakennus koostuu kahdesta osasta. Toisella puolella ovat pienempi mm. puuvajana ja varastona käytetty tila. Toiseen, suurempaan, tilaan mahtuu hyvin kaksi autoa. Kohteen toinen ulkorakennus on saunasta ja pukuhuoneesta muodostuva pihasauna, josta on käytetty nimeä ”rantasauna”, sillä tontin perällä kulkee, joskin hieman kuivahtanut, Kroopinoja.

Kuulostaako juuri sinun perheesi tulevalta kodilta? Ota meihin yhteyttä ja tule tutustumaan!

Tiliaura LKV | Arto Savikangas p. 050 560 2700 | Lähetä sähköpostia

 

 

Galleria