Tervetuloa uuteen kotiisi!

Tämä hulppea kokonaisuus muodostuu kolmen huoneen omakotitalosta, kesäkeittiöstä, vierasmajasta, mökistä, ulkovarastosta ja autotallista. Rakennukset sijaitsevat rinteisellä tontilla, jota kiertää suojaisa kuusiaita ja ihanat maalaismaisemat.

Omakotitalo seisoo kohteen komeimmalla ja korkeimmalla paikalla. Vuonna 2002 rakennettu koti koostuu kuistista, 2 makuuhuoneesta, olohuoneesta, keittiöstä ja ruokailutilasta, wc:stä, kodinhoitohuoneesta, pesuhuoneesta, saunasta ja yläkerran vintistä.

Jyrkkä pihatie puutarhoineen, kiviaitoineen ja rappusineen johdattaa kulkijan etuovelle, talon pääsisäänkäynnille. Etuovelta kuljetaan valoisan ja puolipaneloidun kuistin kautta salin puolelle. Heti oikealla sijaitsee tyylikkäistä kalusteista ja moderneista pinnoista muodostuva WC.

Kodin sydän, sali, koostuu keittiöstä, ruokailutilasta ja olohuoneesta. Salin vasemmalla puolella sijaitsee tyylikäs, lähes avoin keittiö. Keittiön vaaleat ja peilikuviolliset kaapistot luovat tilaan maalaisromanttisen tunnelman. Tilan avoimuutta rajoittaa korkea, mm. jääkaapista koostuva, saareke. Saarekkeen vasemmalla puolella on tilava, erkkerissä sijaitseva ruokailutila, johon mahtuu suuri ruokapöytä. Saarekkeen olohuoneen puoleiselle sivustalle sopii loistavasti televisio, jota on mukava katsoa koko perheen voimin vastapäiseltä sohvaryhmältä. Viileällä säällä tilaa on lämmittämässä ja tunnelmaa luomassa takkatuli näyttävässä tulisijassa.

Salin oikealta puolelta noustaan askelma käytävälle, josta on kulku makuutiloihin sekä kodinhoitohuoneen kautta pesutiloihin. Molemmissa makuuhuoneissa on mukavasti säilytystilaa vaatekaappien muodossa. Molempien huoneiden yhtä seinää koristaa tehostetapetti, joka tuo kontrastia muuten vaaleisiin pintoihin.

Käytävän päässä sijaitsee tilava kodinhoitohuone, josta löytyy paljon kaappitilaa. Kodinhoitohuoneesta on pesutilojen lisäksi kulku paneloidulle ja siistille vintille sekä ulos. Kodin pesuhuone lasitiilineen ja vaaleine pintoineen luovat tilaan ylellisen tunnelman. Kahdesta suihkusta, avattavasta ikkunasta, wc-istuimesta ja lavuaarista koostuvasta pesuhuoneesta pesutilat jatkuvat tilavaan saunaan. Saunan U-malliset lauteet ja puulämmitteinen kiuas mahdollistavat rentouttavan saunakokemuksen rakentumisen.

Kodinhoitohuoneessa sijaitseva takaovi johtaa hulppealle takapihalle. Ihastut varmasti takapihan lasitettuun terassiin, kesäkeittiöön ja idylliseen terassialueeseen, jotka sijaitsevat oven välittömässä läheisyydessä. Myös maisemat yläpihalta on kohdillaan, sillä kohteen rinteinen tontti jatkuu kasvimaalle, josta löytyy mm. pieni kasvihuone sekä 40 metriä pitkä mansikkamaa. Kasteluveden kasveille voi ottaa ihka omasta lammesta, joka sijaitsee niin ikään takapihalla.

Lammen toiselta puolelta löytyy lisää ulkorakennuksia: vierasmaja ja mökki. Ylellinen vierasmaja luo tunnelmallisen yökyläkokemuksen ystäville, sukulaisille tai vaikkapa Airbnb-majoittujille. Aamukupposet vieraat voivat nauttia lasitetulla terassilla, josta on loistavat näkymät lammelle. Asioilla vieraat pääsemät käymään viereisen mökin puuceessa. Puuceen lisäksi tässä herttaisessa mökissä on tupa, jota on käytetty työhuoneena. Tupa sopii hyvin myös esimerkiksi leikkimökiksi perheen pienimmille tai pienille kyläilijöille.

Vehreä puutarha omenapuineen ja marjapuskineen jatkuu talon edustalle. Etupihalla on enemmän vapaata tilaa muille ulkoharrastuksille ja -leikeille. Ihan talon edessä on näyttävä kukkamaakaistale, josta haarautuvat pihatiet talon molempiin päätyihin. Teiden päissä on myös kohteen loput ulkorakennukset. Toiselta puolelta löytyy nimittäin autotalli, jossa on autosäilytyksen lisäksi kaksi pienempää varastohuonetta. Toisen puolen ulkovarastosta löytyy lisää säilytystilaa.

Kohde: Omakotitalo
Sijainti: Liiparlantie 155 - Liiparla, Lieto
Rakennusvuosi: 2002
Kiinteistön tiedot: 838-413-1-22, MÄNTYMÄKI
Huoneet: 3h + k + khh + wc + ph + s
Asuinpinta-ala: 139 m²
Muut tilat: at + var + kesäk. + vierasmaja + mökki

Kiinteistön pinta-ala: 5 410 m²
Myyntihinta:
338.000 €
Kiinteistövero:
305 € / v
Lämmitys:
Sähkö/puu
Vesi- ja viemäri: porakaivo/saostuskaivo
Energialuokka: Ei lain edellyttämää energiatodistusta

Kuulostaako tämä upea kokonaisuus sinun tulevalta kodiltasi?

Lisätiedot ja esittelypyynnöt:
Soita!

050 560 2700

Lähetä sähköpostia!

arto.savikangas(at)tiliaura.fi