Tervetuloa uuteen kotiisi!

Haaveiletko omakotitalosta, jossa on tilaa elää perheesi kanssa ja harjoittaa samalla vaikka liiketoimintaa? Täällä voit toteuttaa haaveesi!

Myynnissä mainioiden mahdollisuuksien kohde aivan Riihikosken keskustasta!

Tämä kaunis koti muodostuu neljästä huoneesta, keittiöstä, erillisestä WC:stä, kylpyhuoneesta, saunasta, työhuoneesta ja katetusta terassista.  Omakotitalon lisäksi kiinteistöön kuuluu puuliiteri, pyöräkatos sekä uusi ulkorakennus, joka koostuu kahden auton autotallista, lämpimästä varastosta ja kohteen toisesta katetusta terassista.

Pääsisäänkäynnin vinkkelistä katsottuna, kotiin kuljetaan pienen tuulikaupan kautta ja päästään eteiskäytävälle. Eteisen oikealla puolella sijaitsee 1. makuuhuone ja erillinen WC sekä suoraan vastapäätä olohuone ja 2. makuuhuone. Eteiskäytävän vasemmalta puolelta on kulku keittiön kautta 3. makuuhuoneeseen sekä kylpyhuoneeseen ja saunaan.

Vuonna 1963 rakennettu talo säväyttää viime vuosikymmenellä tehdyillä keittiö- ja hygieniatilojen remonteilla. Tilavassa keittiössä on mahdollisuus kokata suuremmallekin porukalle. Huoneen keskellä olevalle saarekkeelle on sijoitettu käytännöllisesti liesi, uuni, tiskikone ja allas, jolloin työskentelytilaa on vapautunut muille keittiön tasoille. Saarekkeella on kaikkien toimintojen lisäksi paikka ruokailuun. Keittiössä on ruhtinaallisesti myös säilytystilaa, jota on lisäämässä isot jää- ja pakastinkaapit.

Siisti kylpyhuone ja sauna löytyvät keittiön vierestä. Kylpyhuoneessa on suihkun lisäksi WC-istuin sekä allas- ja peilikaapit. Kylpyhuoneessa tilanjakajana toimii lasinen suihkuseinä. Pesutilat huipentuvat tilavaan saunaan, jossa kelpaa rentoutua. L-muotoiseen saunaan mahtuu useampi saunoja ja tilan voi tuulettaa vaivattomasti avattavan ikkunan avulla.

Hygieniatilat jatkuvat toisella puolella taloa sijaitsevaan erilliseen WC-tilaan. Pienestä koosta huolimatta WC:ssä on sopivasti tilaa pyykinpesukoneelle. Tyylikkäässä WC:ssä on upeat laattapinnat ja kalusteet sekä ylellinen malja-allas.

Koti sopii monenlaiselle perheelle kolmen makuuhuoneen ansiosta. Se on ideaali niin nelihenkiselle kuin pienemmällekin perheelle. Lisähuoneet voivat toimittaa makuuhuoneiden sijaan työhuoneen, ruokailuhuoneen tai vierashuoneen virkaa. Kodissa on mahdollisuuksia myös suurperheen arkeen. Asuintilojen lisäksi talossa on nimittäin remontista keskeneräinen lisäsiipi, jonka pohjalta on mahdollisuus luoda mieltymysten mukainen huonejako sisustuksineen.

Nykyisten makuuhuoneiden pinnat on remontoitu niin ikään viime vuosikymmenen puolessa välissä. Ihastut varmasti lastenhuoneen hurmaavaan, maalattuun, safariseinään, jossa seikkailee mm. kaksi norsua.

Kodin pohjaratkaisussa on kiinnitetty huomiota arjen toimivuuteen. Kaksi sisäänkäyntiä takaavat sen. Pääoven lisäksi kulku sisään käy olohuoneen kautta. Tilavassa olohuoneessa riittää valoa lähes koko seinän levyisen ikkunarivin ja vaaleiden pintojen ansiosta. Lämpöä huoneeseen tuo tyylikäs varaava takka ja ilmalämpöpumppu.

Oleskelutilat jatkuvat ulkona, katetulla terassilla. Koko talon levyisellä terassilla kelpaa nauttia varjosta aurinkoisena päivänä tai syödä omatekemää grilliruokaa. Omakotitalon yhteydessä oleva terassi ei ole suinkaan ainoa laatuaan. Uuden ulkorakennuksen yhteydessä on näes kohteen toinen katettu terassi.

Tänä vuonna valmistunut ulkorakennus kätkee sisälleen kahden auton autotallin ja lämpimän varaston. Parhaillaan miesluolana toimivassa lämpimässä varastossa on paljon potentiaalia. Varaston tai vaikkapa vierashuoneen lisäksi tilaan voi luoda liiketilan yrityksellesi. Tällöin työmatka olisi vain muutaman metrin!

Kohteen sijaintikin on ihanteellinen sekä perheen että liiketoiminnan pyörittämiseen. Koulut ja harrastusmahdollisuudet löytyvät kävelymatkan päästän, kuten myös muut taajamakeskustan palvelut.

Kohde: Omakotitalo
Sijainti: Tukikohdantie 3 as 2 - Riihikoski
Rakennusvuosi: 1963
Huoneet: 4h+k+erill.wc+kph/wc+s+th+2kat.ter
Muut tilat: at+lämm.var.+liiteri+pyöräkatos
Kiinteistön tiedot:
636-420-2-278 Iloniemi
Asuinpinta-ala: n. 115 m²

Kokonaisala: n. 210 m²
Tontin pinta-ala: 1 660 m²
Myyntihinta:
109.000 €
Kiinteistövero:
340 € / v
Lämmitys:
Sähkö/puu
Energialuokka: Ei lain edellyttämää energiatodistusta

Vaikuttaako tämä tulevalta kodiltasi?

Lisätiedot ja esittelypyynnöt:
Lue lisää!

Etuovi.com

Soita!

050 560 2700

Lähetä sähköpostia!

arto.savikangas(at)tiliaura.fi

Tutustu muihin kohteisiimme!

Myyntikohteet