Tervetuloa uuteen kotiisi!

Oletko suunnitellut maalle muuttoa? Vai etsitkö tilavampaa kotia perheellesi?
Miltä kuulostaisi 50-luvulla rakennettu, nykyaikaiseksi remontoitu omakotitalo läheltä Yläneen keskustan palveluita?

Vaikka Yläneen keskustan palvelut ovat vain kilometrin päässä, täällä saat nauttia idyllisistä maalaismaisemista. Tonttia rajaa sekä pelto- että metsämaisemat. Kohteen keltainen omakotitalo ja punainen ulkorakennus istuvat loistavasti tähän miljööseen.

Jos ulkona vallitsee vuosikymmenien takainen tunnelma, se muuttuu lähes täysin sisälle astuessa. Omakotitalo kätkee sisälleen nimittäin nykyaikaisen sisustuksen vaaleine pintamateriaaleineen. Vanhan talon hurmaava tunnelma pilkahtaa kuitenkin muun muassa pohjaratkaisussa. Talossa on rintamamiestalotyyppinen huonejako: kellarikerroksessa on varastotilat ja yläkerrassa makuutilat. Pesuhuone ja sauna sen sijaan on sijoitettu alakertaan, omaan siipeensä.

Keittiöstä löytyy lisää vanhan talon tunnelmaa nurkassa sijaitsevan katseenvangitsijan, puuhellan muodossa. Keittiössä on luonnollisesti myös nykyaikaisemmat kodinkoneet, kuten sähköhella ja tiskikone. Valoisassa huoneessa on paljon kaappi- ja työtilaa, joten ruuan loihtiminen onnistuu suuremmallekin porukalle. Keittiön keskelle sopii mainiosti isompikin ruokailuryhmä.

Keittiön ja pesutilojen lisäksi alakerta muodostuu pienestä tuulikaapista, eteiskäytävästä ja aulasta sekä erillisestä WC-tilasta, olohuoneesta ja yhdestä makuuhuoneesta. Eteiskäytävä, aula ja olohuone jatkuvat kuin yhtenä avarana tilana isojen oviaukkojen ansiosta. Avaruutta tiloihin on tuomassa myös vaaleat seinäpinnat, olohuoneen vaalea laminaattilattia ja aulan peilikaapisto. Alakerran makuuhuoneesta ei säilytystilan määrä lopu, sen takaa koko takaseinän levyinen kaappirivistö.

Yläkerrassa vallitsee myös valoisa ja avara tunnelma. Pinnat ovat vaaleat lattiasta kattoon saakka, ja jokaiseen tilaan pääsee tulvimaan kirkkaat auringon säteet. Makuuhuoneiden lisäksi yläkerrassa on aula sekä ullakkotilat, joihin on kulku makuuhuoneiden sivuista. Yläkerran huoneiden säilytysmahdollisuudet ovat myös oivalliset, sillä molemmista makuuhuoneista löytyy vaatekomerot.

Kohde: Omakotitalo
Sijainti: Hovilanmäentie 13 – Yläne
Rakennusvuosi: 1952
Kiinteistön tiedot: 636-458-1-95, PELLONPOHJA
Huoneet: 4H + K + WC + KPH/KHH + S
Asuinpinta-ala:
n. 80 m²
Kokonaispinta-ala: n. 90 m²

Kiinteistön pinta-ala: 2 500 m²
Myyntihinta:
56.000 €
Kiinteistövero:
150 € / v
Lämmitys:
Sähkö/puu
Vesi- ja viemäri: Kunnan
Energialuokka: Ei lain edellyttämää energiatodistusta

Kiinnostuitko tästä kodista?

Lisätiedot ja esittelypyynnöt:
Lue lisää!

Etuovi.com

Soita!

050 560 2700

Lähetä sähköpostia!

arto.savikangas(at)tiliaura.fi