Tervetuloa uuteen kotiisi!

Oletko haaveillut omasta kodista sekä pitopalveluyrityksen perustamisesta?
Nyt siihen on tarjolla loistava tilaisuus!

Aivan Koski Tl:n keskustassa sijaitseva lähes 300 neliön kokonaisuus luo paljon mahdollisuuksia tulevalle omistajalleen. Kohde koostuu kahdesta ajalle tyypillisestä A-kattoisesta osasta, jotka yhdistyvät sulavasti yhdeksi talokokonaisuudeksi. Talon toinen puoli on asuinkäytössä ja toinen puoli on pyhitetty liiketoiminnan ja vapaa-ajan harrastusten pyörittämiseen.

Asuintilat sijaitsevat talon vasemmanpuoleisessa osassa. Etupihalla olevalta pääsisäänkäynniltä on kulku tuulikaappiin, josta pääsee sekä talon asuinpuolelle että pitopuolelle. Asuinpuolelle astuessa päästään eteiskäytävään, jonka oikealla puolella sijaitsee WC ja vasemmalla puolella keittiö. Käytävää peremmälle kulkiessa vasemmalle puolelle avautuu olohuone, suoraan edessä on raput yläkertaan ja oikealla puolella on takkahuone, josta kuljetaan pesutiloihin.

Alakerrassa vallitsee luonnonläheinen tunnelma, jota ovat luomassa olohuoneen puinen lattia, katto, rappuset ja sisäseinä. Kattopaneelit jatkuvat vaaleiden ikkunaseinien puolelle luoden verholistat. Kontrastia ikkunaseiniin tuo tummat ikkunalistat. Olohuoneen päädyssä sijaitsee valoisa ja idyllinen erkkerinmallinen ruokailunurkkaus, johon ihastut varmasti.

Olohuoneesta hygieniatiloihin siirtyessä värit muuttuvat pirteämmiksi. WC:ssä on tummanvihreä väritys ja pesuhuoneessa on oranssit laatoitukset. Arjen luksusta taloon on tuomassa sauna tyylikkäästi kaareutuvilla lauteilla ja avattavalla ikkunalla.

Yläkerrassa sijaitsevat asuinpuolen makuutilat. Vinokattoinen yläkerta jakautuu kolmeen makuuhuoneeseen ja aulatilaan. Makuutilojen lisäksi yläkerrassa on pieni WC-tila, joka jatkuu erilliseen varastotilaan.

Liike- ja harrastetilat sijaitsevat talon oikealla puolella. Alakerrasta löytyy pitokeittiö, kaksi varastoa ja kylmiö sekä suuri autotalli. Yläkerrassa on tällä hetkellä askarteluhuoneena toimiva tila, josta voi muokata tarpeidensa mukaisen. Miltä kuulostaisi esimerkiksi kokonaisvaltainen juhlapalvelu, jossa alakerran tilavassa pitokeittiössä luodaan juhlamenu, jota nautitaan yläkerran juhlatilassa kera juhlavieraiden?

Tämän kokonaisuuden nykyinen omistaja on jäämässä eläkkeelle ja uudella omistajalla on mahdollisuus jatkaa pitopalveluyritystä. Tässä onkin erinomainen tilaisuus erityisesti keittiöpuolen ammattilaiselle luoda toimeentulo itselle ja vaikka puolisolle. Pitopalvelusta on mahdollista tehdä juuri sellaisen näköinen kuin itse haluaa ja konseptia voi kehitellä rajattomasti vastaamaan asiakkaiden odotuksia. Tämä huoleton kokonaisuus kattaa kaikki koneet, kaluston ja laitteet sekä laajan, 350 hlö astiaston. Koko tämä konsepti kuuluu tähän kauppaan ja kauppahintaan!

Kohde: Omakotitalo + liiketila
Sijainti: Isotalontie 2, Koski Tl
Rakennusvuosi: 1979
Huoneet: 5h + k + S + aula + pitopalveluyrityksen tilat + ask.+ at.
Muut tilat: Ulkovarasto
Kiinteistön tiedot:
284-416-1-234 JAAKONTALO

Asuinpinta-ala: 178 / 283 m²
Kiinteistön pinta-ala: 1 302 m²
Myyntihinta:
198 000 €
Kiinteistövero: 386 €
Lämmitys: 
Kaukolämpö
Energialuokka: Ei lain edellyttämää energiatodistusta

Kuulostaako sinun tulevaisuudeltasi?

Lisätiedot ja esittelypyynnöt:
Lue lisää!

Etuovi.com

Soita!

050 560 2700

Lähetä sähköpostia!

arto.savikangas(at)tiliaura.fi