OK-TALO-TORTINMÄKI

Kohde: OK-TALO
Sijainti: Tortinmäki, Säkyläntie 1098
Asuinpinta-ala: 296 
Huoneet: 6h+k+kph+s
Muut rakennuksia: iso ulkorakennus
Hintapyyntö: 275 000 €

Upea monien mahdollisuuksien maatila Tortinmäessä!

Täällä on tilaa touhuta ja hoitaa samalla vaikka omaa yritystä.
Tähän kiinteistöön kuuluu n.8 ha peltoa. Talo on valmistunut 1974 296m² ja tuotantorakennus 1983 324m². Tuotantorakennus on jaettu kahteen eri tilaa, toinen puoli on hevostallia ja toinen puoli puusepänverstasta.

Tilalla on tällä hetkellä hevosia joilla on tallitilat tuotantorakennuksessa, peltoa on n. 8 ha, hevosille on tehty aidatut laitumet sekä ratsastuskenttä. Tallitiloja on mahdollisuus laajentaa tuotantorakennuksen toiseen päähän. Tila soveltuu hevosten kasvatukseen, valmennukseen tai ratsastuspalveluja tarjoavaksi tilaksi. Talousrakennuksessa on tilaa vaikka hevostarvikemyymälän perustamiseen.

Asuinrakennukseen on kaksi omaa sisäänkäyntiä, toista huoneistoa voi käyttää taukotilana tai leiri majoitukseen. Föli kulkee aivan vierestä, joten kohteeseen pääsee hyvin julkisella liikenteellä.

Myös puusepänverstaan ja hevostallin yhdistämällä yhdeksi suureksi 324m² tilaksi, tilan voi ottaa myös kokonaan tuotantotilaksi jos innostut vaikka erikoiskasvien viljelystä pelloilla ja tarvitset varasto tai jalostustilaa erikoiskasveille.

Tämä tila soveltuu vaikka kahden perheen asunnoksi ja pellot voit vuokrata maaviljelijälle.

Tervetuloa tutustumaan ja ihastumaan tähän monien mahdollisuuksien kohteeseen!

Lisätiedot ja esittely pyynnöt:
Tiliaura LKV | Arto Savikangas p. 050 560 2700 | arto.savikangas@tiliaura.fi

 

Galleria