OK – Turku – Tortinmäki

Kohde: OK-TALO
Sijainti: Tortinmäki, Säkyläntie 1098
Asuinpinta-ala: 296 
Huoneet: 6h+k+kph+s
Muut rakennuksia: iso ulkorakennus
Maa-ala: 3,18 ha
Hintapyyntö: 198 000 €

Upea monien mahdollisuuksien talouskeskus Tortinmäessä!

Täällä on tilaa touhuta ja hoitaa samalla vaikka omaa yritystä. Omakotitalo on valmistunut 1974 ja se on pinta-alaltaan 296 m². Talouskeskukseen kuuluu myös iso tuotantorakennus, joka on 324 m². Tuotantorakennus on jaettu kahteen eri tilaa, toinen puoli on hevostallia ja toinen puoli puusepänverstasta.

Asuinrakennukseen on kaksi omaa sisäänkäyntiä, joten tila soveltuu vaikka kahden perheen asunnoksi. Suurempi huoneisto koostuu 3 makuuhuoneesta, olohuoneen ja ruokailutilan yhdistelmästä, keittiöstä, yhdistetystä kylpyhuoneesta ja kodinhoitohuoneesta,
vaatehuoneesta sekä tuulikaapista.

Pienempi huoneisto on yksiö. Yksiön tilavasta ja valoista huoneesta löytyvät keittiö- ja eteisnurkkaukset sekä takka. Yksiöstä löytyy myös talon suuremmat pesutilat, jotka koostuvat pukuhuoneesta, erillisestä wc:stä, pesuhuoneesta ja saunasta.

Tilalla on tällä hetkellä tallitilat tuotantorakennuksessa. Hevosille on tehty mm. ratsastuskenttä. Tilan pinta-ala on noin 3,18 hehtaaria, joten laiduntilaa hevosille löytyy paljon. Tallitiloja on mahdollisuus laajentaa tuotantorakennuksen toiseen päähän. Tila soveltuu hevosten kasvatukseen, valmennukseen tai ratsastuspalveluja tarjoavaksi tilaksi. Talousrakennuksessa on tilaa vaikka hevostarvikemyymälän perustamiseen. Toista asuinrakennuksen huoneistoa voi käyttää esimerkiksi taukotilana tai leirimajoitukseen. Föli kulkee aivan vierestä, joten kohteeseen pääsee hyvin julkisella liikenteellä.

Tervetuloa tutustumaan ja ihastumaan tähän monien mahdollisuuksien kohteeseen!

Lisätiedot ja esittely pyynnöt:
Tiliaura LKV | Arto Savikangas p. 050 560 2700 | arto.savikangas@tiliaura.fi

 

 

GalleriaOletko kiinnostunut pelloista? Kiinteistöllä sijaitsee lisäksi 6,57 hehtaaria salaojitettua peltoa, joka myydään tarjousperusteisesti. Tarjoukset 20.8.2020 mennessä osoitteeseen arto.savikangas@tiliaura.fi