OK – Pöytyä – Uusikartano

Kohde: OK-TALO
Sijainti: Nummentie 76 - Uusikartano
Asuinpinta-ala: 68 m²
Huoneet: 4h + k
Muut rakennuksia: navetta
Maa-ala: 3 080 m²
Hintapyyntö: 23 500 €

Oletko remonttitaitoinen kiinteistön etsijä, joka kaipaa omaa kotia tai vapaa-ajanviettopaikkaa keskeltä maaseutua? Vai oletko vaatimaton elelijä, jolle riittää, kunhan on katto pään päällä?

Tämä rintamamiestalo sijaitsee omassa rauhassa, peltojen ympäröimänä ja aivan Yläneenjoen kupeessa. Vaatimattoman asuinrakennuksen lisäksi kohteeseen kuuluu hajotuskunnossa oleva navettarakennus. Remonttitaitoisen käsissä kohteesta voisi kuitenkin kuoriutua idyllinen ja viihtyisä koti tai vapaa-ajanviettopaikka.

Itse talo on rakennettu hyvälle pohjalle, kallion päälle. Taloon noustaan rappusia pitkin ja päästään pienelle kuistille. Kuistilta avautuu eteisaula, josta on kulku sekä alakerran huoneisiin että yläkertaan. Tyypillisen rintamamiestalon tyyliin alakerran pystyy kiertämään ympäri. Eteisaulasta pääsee keittiöön ja olohuoneeseen, joiden välissä sijaitsee makuuhuone. Yläkerrassa on talon loput kaksi huonetta.

Vaatimattomuus näkyy talon mukavuuksissa: viemäri ei toimi ja alakerran vesipumppu on rikki. Vesi tulee läheisen pumppukaivon kautta, johon kiinteistöllä on käyttöoikeus. Ulkoa löytyy huussi ja pesutiloja talosta ei löydy lainkaan.

Kuulostaako tämä sinun kohteeltasi? Ota yhteyttä ja tule tutustumaan paikan päälle!

Lisätiedot ja esittelyt tarjoaa Tiliaura LKV | Arto Savikangas p. 050 560 2700 | arto.savikangas@tiliaura.fi

 

Galleria