OKT – Aura – Pikku-Lahto

Kohde: Omakotitalo
Sijainti: Aura, Lahdontie 86
Kokonaispinta-ala: 100 
Huoneet:  3h + keittiö + wc + kylpyhuone + sauna
Muut tilat: Autotalli ja varasto
Hintapyyntö: 168 000 €

Avara koti metsän siimeksessä Aurassa

Tämä luonnonystävän koti sijaitsee sadunomaisen metsän siimeksessä. Vakituiset punatulkkuasukkaat ruokailevat keittiön ikkunan edessä ja mustikkapiirakka-ainekset saa kokoon astumalla muutaman askeleen ulko-ovelta.

Sadan neliön omakotitalossa on tilava vaalea keittiö, jossa on runsaasti kaappitilaa ja työskentelytasoja. Keittiön helmiä ovat ikkunan eteen sijoitettu tiskiallas, joka mahdollistaa maiseman ihailun kokkailun lomassa, sekä muhkea leivinuuni, joka jatkuu varaavana takkana olohuoneen puolelle.

Oleskelutilat ovat yhtenäistä tilaa. Keittiö jatkuu ruokailutilaan ja siitä olohuoneeseen, jossa on mukava viettää talvi-iltaa takkatulen ääressä.

Makuuhuoneet sijaitsevat talon toisessa päässä. Toiseen makuuhuoneista mahtuu vaivattomasti myös työpiste. Vuonna 2012 remontoitu WC-sijaitsee kätevästi makuuhuoneiden vieressä. Samana vuonna remontoituun kylpyhuoneeseen ja saunaan on kulku talon toisesta päädystä. Kaksi sisäänkäyntiä helpottaa arkea: kuraiset lapset ja eläimet on kätevä kuljettaa sisään kylpyhuoneen vieressä olevasta ovesta, kun taas vieraat otetaan vastaan olohuoneen päädyssä. Tämän oven edustalla sijaitsee oleskelutilojen jatkeena terassi.

Taloon mahtuu kivuttomasti suurempikin muuttokuorma. Autotallirakennuksen yhteydessä on tilava varasto. Suuremman makuuhuoneen yhteydessä on kaappien lisäksi erillinen vaatehuone. Lisäksi kiinteitä kaappeja on eteisessä ja olohuoneessa.

Kohdetta on päivitetty useilla remonteilla viimeisen kymmen vuoden aikana.

Arto Savikangas, puh. 050 560 2700