OKT – Pöytyä – Riihikoski

Kohde: Omakotitalo
Sijainti: Pöytyä-Riihikoski, Vilhontie 5
Kokonaispinta-ala: 37 
Huoneet:  1h+k+kph
Muut tilat: Ulkorakennuksessa varasto ja sauna
Hintapyyntö: 58 000 €

Sievä yhden tai kahden asukkaan omakotitalo lähellä Riihikosken keskustaa

Parhaat asiat tulevat pienissä paketeissa. Tämä kohde on sinulle, joka nautit omakotitaloasumisesta ja oman pihan rauhasta, mutta et halua liikoja neliöitä siivottavaksi. Talo sopii mainiosti myös vapaa-ajan asunnoksi.

Kaunis keltainen puutalo sijaitsee suojaisalla tontilla lähellä keskustaa. Hyvin hoidetulla pihalla on marjapensaita ja tilaa uusille istutuksille. Talon edustalla on suuri terassi, jolla mahtuu viettämään aikaa isokin porukka. Vastikään maalatussa ja uuden katon saaneessa ulkorakennuksessa on puuvaja, varastotilaa ja puulämmitteinen sauna.

Talon sisältä löytyy kaikki tarpeellinen. Eteisestä on kulku kylpyhuoneeseen, pieneen varastoon ja keittiöön. Talossa on remonttien yhteydessä säilytetty monia kauniita yksityiskohtia, kuten vanhoja ovia. Eteisen katseenvangitsijana on kaunis paneeliseinä.

Keittiö on remontoitu raikkaan vaaleaksi vuonna 2017. Huoneessa on erilliset jää- ja pakastinkaapit sekä mukavasti kaappitilaa. Sähköhellan lisäksi käytössä on suloinen puuhella.

Keittiöstä on kulku huoneeseen, jossa on tilaa sekä oleskelulle että nukkumiselle. Suuret ikkunat tuovat valoa. Porin Matti lämmittää talvella sekä huoneen että keittiön, ja pienentää sähkölaskua.

Tästä kohteesta saat pienellä remontilla toiveitasi vastaavan. Katto, ikkunat ja käyttövesiputket on uusittu, joten kalleimmat remontit ovat jo takana.

Arto Savikangas, puh. 050 560 2700