OKT – Pöytyä – Yläne

Kohde: Omakotitalo
Sijainti: Pöytyä – Yläne – Teollisuustie 2
Asuinpinta-ala: 95 
Huoneet:  3h+k+s+kph+vh+erill.wc
Muut tilat: Varasto ja ulkorakennus
Hintapyyntö: Mh. 90.000 €

Viehättävä ja persoonallinen omakotitalo maalaismaisemien keskuudessa Yläneellä. Oletko haaveillut asuvasi vehreällä luonnonläheisessä miljöössä, maalaismaisemien keskuudessa kuitenkin vain parin kilometrin säteellä keskustan palveluista? Oma nätti ja suojaisa pihapiiri marjapensaiden ja puiden kera palvelee sinua täällä.

Käytännöllinen ja toimiva pohjaratkaisu, eteisen jälkeen sinua johdattelee käytävä suoraan keittiöön, jossa katse kiinnittyy ensin kauniin mahongin sävyiseen kaapistoon ja siten vanhaan ja tunnelmalliseen puuhellaan. Keittiöstä suora kulku viihtyisän oleskelutilan pariin, jonka yhteydestä löytyy myös makuuhuone. Olohuoneessa kelpaa nauttia takkatulen loisteesta tuoden lämpöä ja tunnelmaa pimeneviin syysiltoihin.

Saunatila ja kylpyhuone löytyvät puolestaan kodin toisesta päästä omana tilanaan. Tänne on saatu aikaan hyvin rauhaisa tunnelma valaistuksella. Persoonallinen saunavalaistus, kauniisti tuikkiva tähtitaivas katossa kruunaa tämän osaston sisustuksen täydellisesti.

Etsitkö muuttovalmista kotia? – Se on tässä, kohteessa on suoritettu täydellinen remontti mm. lämminvesivaraaja, käyttövesiputkistot, sähköasennukset, vesikatto, ikkunat ja sisätilat ovat uusittu. Arto Savikangas, puh. 050 560 2700

 

Galleria