OKT – Turku – Paattinen

 

Kohde: Omakotitalo
Sijainti: Turku – Paattinen, Iskoistenkatu 11
Asuinpinta-ala: 128 
Huoneet:  4h+k+khh+2vh+2wc+ph+s
Muut tilat: Ullakkotila, autotalli, varasto ja kellari
Hintapyyntö: 175 000 €

KODIKASTA JA LÄMMINTÄ TUNNELMAA TURUN PAATTISILLA
___________________________________________________________

Tämä koti sijaitsee kauniilla paikalla, jossa ympäristö toimii hyvin rauhoittavana tekijänä, osana asumismukavuutta ja mahdollistaen monipuolisen nauttimisen vapaa-ajasta. Rauhoittava pihapiiri, vehreän nurmikkoisella maastolla puiden ja pensaiden suojassa. Erinomaisena lisäarvona toimii palveluiden läheisyys, lapsiperheiden tarvitsemat palvelut esim. koulut ja hyvät kulkuyhteydet.

Kodikas ja hyvin lämmin tunnelma on aistittavissa tässä kodissa heti sisään tullessa. Tilava ja tarpeiden mukaan helposti muuntuva koti muodostuen kahdesta toimivasta kerroksesta, jossa yläkerran ullakkotila toimii parhaillaan ns. varastotilana, mutta soveltuu erinomaisesti toimisto, harraste -tai makuutiloiksi. Alakerrassa hyvin toimiva ja looginen pohjaratkaisu, joka käsittää viehättävän olohuoneen, keittiön, kodinhoitohuoneen, pesuhuoneen, saunan, 2 wc, vaatehuoneen, takkahuoneen ja kaksi makuuhuonetta.

Olohuoneessa vallitsee hyvin avara ja ilmava tunnelma, ikkunoista avautuu luonnonvaloa. Takka puolestaan takaa hehkuvan tunnelman ja lempeän lämmön
pimeiden iltojen iloksi. Kodin sydämenä toimii vaalean sävyinen keittiö tarjoten
runsaasti sekä kaappi-että työskentelytilaa, lisäksi mahtuu hyvin luontevasti myös isompikin ruokapöytä. Keittiön kkunoista avautuu rauhallinen ja vehreä pihamaisema. Täältä suora kulku kodinhoitotilaan, jossa oma sisäänkäynti mahdollistaen esim. lasten ulkovarusteiden säilömisen tai lemmikkien siistimisen kätevästi.

Tervetuloa tutustumaan tähän tilavaan ja tunnelmalliseen monien mahdollisuuksien
kiinteistöön.
Arto Savikangas, puh. 050 560 2700