RT – Pöytyä – Riihikoski

Kohde: Rivitalo
Sijainti: Koskitie 5 as 4
Kokonaispinta-ala: 82,5
Huoneet:  2h+tupakeittiö+wc+ph+s
Muut tilat: Lämmin ulkovarasto, sisävarasto
Hintapyyntö: 128 000 €

Ilmava ja rauhaisa rivitalokaksio Riihikoskella, palvelujen lähellä.

Avoin pohjaratkaisu on tämän asunnon kruunu. Oleskelutilat yhdistyvät käytännöllisestä eteisestä olohuoneeseen ja edelleen keittiöön. Olohuoneen suuresta ikkunasta avautuu näkymä takapihan viehättävään puumaisemaan. Patio tarjoaa suojaisan paikan oleskelulle ja grillaukselle. Tilava keittiö runsaalla kaappitilalla kutsuu kokkaamaan. Suuressa kylpyhuoneessa on kaksi suihkua ja tietysti sauna. Wc on sijoitettu käytännöllisesti eri tilaan. Makuuhuone on asunnon linjan mukaisesti hyvän kokoinen, ja sinne mahtuu mukavasti vaikka työpiste. Vaaleat seinät ja parketti lisäävät entisestään avoimen asunnon valoisuutta.

Säilytystilassa ei ole pihistelty, sillä eteisen ja makuuhuoneen kaappien lisäksi varastotilaa löytyy sekä aulasta että lämmitetystä ulkovarastosta. Taloyhtiössä on autokatos.

Rivitalo sijaitsee rauhallisella paikalla ja ulko-oven kameratunnistin tuo lisäturvaa. Suuret huoneet ja ulko-ovien rampit tekevät asunnosta erinomaisen valinnan myös liikuntarajoitteiselle. Palvelut ovat lähellä: apteekki, kauppa, pankki, koulu ja päiväkoti sijaitsevat kilometrin säteellä asunnosta.

Asunto-osakeyhtiössä on lain vaatima energiatodistus. Kunnossapitotarveselvitys seuraavalle viidelle vuodelle on tehty, eikä toimenpiteitä ole tulossa.

Kaunis, toimiva ja muuttovalmis koti odottaa sinua!

 

Arto Savikangas, puh. 050 560 2700