Tervetuloa uuteen kotiisi!

Haaveiletko tilavasta kodista läheltä hyviä ulkoilu- ja liikuntamahdollisuuksia? Myynnissä rivitalon päätyasunto ihanteellisella sijainnilla, aivan Riihikosken sydämessä.

Kolmesta rivitalosta koostuvaa, rauhallista yhtiötä ympäröivät idylliset maalaismaisemat. Takapihaa suojaa vehreä metsä ja etupihalta näkyy viehättävä peltomaisema. Luonnosta pääsee nauttimaan myös kirjaimellisesti, sillä takapihalta on kulku valaistulle kuntoradalle. Kohde onkin täydellinen luonnossa viihtyvälle, rauhaa rakastavalle ja ulkoilua harrastavalle asujalle.

Kiireettömästä maalaismiljööstä huolimatta kaikki taajamakeskustan palvelut löytyvät varsin läheltä. Esimerkiksi lähikauppa on vain 750 metrin päässä. Koulut ja päiväkodit sijaitsevat myös lähes nurkan takana, joten kohde vastaa erityisesti lapsiperheen tarpeisiin.

Itse myytävä huoneisto hurmaa tilavuudellaan ja valoisuudellaan. Kohde muodostuu keittiöstä, olohuoneesta, 3 makuuhuoneesta, erillisestä WC-tilasta, kylpyhuoneesta ja saunasta.

Koska kohde on varusteltu kolmella makuuhuoneelle, siitä voi luoda kodin monenlaiselle asukkaalle. Se sopii niin väljästi asuvalle pariskunnalle työ- ja vierashuoneineen kuin lapsiperheellekin, jolloin lapsilla olisi ihan omat huoneet. Kaikista kolmesta huoneesta löytyy säilytystilaakin riittävästi.

Tilavuus ei huonejakoon lopu. Avara olohuone ja keittiö kutsuvat viettämään yhteistä arkea. Huoneet jatkuvat lähes samana tilana, niitä on erottamassa vain lyhyt väliseinä. Olohuoneesta keittiöön jatkuva puinen parketti tuo lämpöä ja keittiön vaaleat kaapistot luovat ajattomuutta. Olohuoneen ja keittiön suurista ikkunoista pilkottava auringonvalo pääsee tulvimaan läpi huoneiston.

Kohteen ehdottomia plussia ovat erillinen wc, tilava kylpyhuone ja tyylikäs sauna. Kylpyhuoneessa on tilaa hyvin isolle pesukoneelle ja sieltä löytyy lisäksi wc-istuin. Nykyaikainen sauna syvine lauteineen kutsuu rentoutumaan.

Kohteen kruunaa ehdottomasti laaja terassialue, jossa on mahtavat puitteet nauttia ympäröivästä luonnosta. Varsinkin kesällä se toimii hyvin olohuoneen ja keittiön jatkeena. Kauttaaltaan laatoitettuun terassialueeseen on tehty pieni herttainen kasvimaa, jossa voi kasvattaa esimerkiksi yrttejä tai kukkia piristämään kesäpäivää.

Kohde: Rivitalo
Sijainti: Urheilupuistontie 21 A 4 -  Riihikoski
Rakennusvuosi: 2003
Huoneet: 4H+K+KPH+WC+S
Asuinpinta-ala: 85 m²
Taloyhtiö: Kiinteistö Oy Pöytyän Urheilupuistontie


Myyntihinta: 129 500 €
Neliöhinta: 1 523,53 € / m²
Yhtiövastike: 331,50 € / kk
Vesimaksu: mittarin mukaan
Lämmitysjärjestelmä: Kaukolämpö
Energialuokka: D (2018)

Näkisitkö itsesi ja perheesi asumassa tässä kodissa?

Lisätiedot ja esittelypyynnöt:
Lue lisää!

Etuovi.com

Soita!

050 560 2700

Lähetä sähköpostia!

arto.savikangas(at)tiliaura.fi