Tervetuloa uuteen kotiisi!

Astu sisään tulevaan rivitalokotiisi!

Etuoven avattua pääset pieneen tuulikaappiin, jossa voit riisua kenkäsi. Takkisi voit ripustaa sen sijaan eteiskäytävän kaappeihin. Olet nyt saapunut kodin keskeisimmälle paikalle, josta aukeaa näkymä läpi asunnon. Eteiskäytävää voi sanoa kodin keskiöksi, sillä sieltä on kulku asunnon joka kolkkaan. Käytävän oikealla puolella on kylpyhuone kodinhoitopisteineen ja saunoineen. Vasemmalla puolella on makuuhuone, jonka vieressä on erillinen WC. Käytävän päässä sijaitsevat oleskelutilat, lasitettu parveke, ruokailutila ja keittiö.

Koti hurmaa toimivalla pohjaratkaisulla. Se näkyy esimerkiksi makuuhuoneessa, joka sijaitsee kodin rauhallisemmalla puolella ja on mainion kokoinen parisängylle ja vaikka etätyöpisteelle. Erillistä vaatekaappia huoneeseen ei tarvitse välttämättä sijoittaa, sillä yhdestä nurkasta löytyy ovi vaatehuoneeseen.

Hygieniatilat ovat kätevästi makuuhuoneen vieressä. Erillinen WC on erinomainen plussa arjen toimivuutta ajatellen. Kylpyhuoneessa on hyvä tila pyykinpesupisteelle pyykkikaappeineen. Arjen luksusta on ylläpitämässä oma sauna avattavalla ikkunalla.

Saunasta pääset vilvoittelemaan sekä etuterassille että parvekkeelle. Lasitettu parveke toimii saunavilvoittelujen lisäksi hyvin lisätilana keväästä myöhäiseen syksyyn. Kesällä se on oikea kesähuone vaaleine puupintoineen ja siisteine lattioineen.

Ympärivuotiseen oleskeluun on varattu tilaa myös luonnollisesti sisältä. Valoisassa olohuoneessa kelpaa rentoutua sohvalla vaikka TV:tä katsellen. Huoneeseen mahtuu nimittäin isompikin kulmasohva ja television saa sijoitettua oivallisesti olohuoneen ja keittiön välissä sijaitsevalle väliseinän pätkälle, joka erottaa muuten yhtenäiset tilat toisistaan.

Olohuoneesta keittiöön jatkuva puinen parkettilattia luo tunnelmaa ja kodikkuutta sekä kontrastia muuten vaaleaan asuntoon. Niin ikään vaaleista kaapistoista ja kodinkoneista muodostuvassa keittiössä on käytetty tila järkevästi ja paikka suuremmallekin ruokailuryhmälle on sopivasti vieressä.

Rinteisellä tontilla sijaitsevassa talossa yhdistyvät rivi- ja kerrostaloasumisen parhaimmat puolet. Etupihan vinkkelistä rivitalo näyttää aivan tavalliselta rivitalolta, mutta toisella puolella se kasvaakin kahteen kerrokseen. Oma sisäänkäynti pienellä katetulla etuterassilla on normaalia rivitaloissa, mutta lasitettu parveke tuo kotiin kerrostaloasumisen tuntua.

Talon sijainti on ihanteellinen. Täällä voit nauttia maalaisidyllistä tinkimättä keskustan palveluista. Etupihan idylliä on luomassa kaunis puukirkko sekä vanhat punamultaiset rakennukset, jotka sijaitsevat aivan vieressä. Takapihalla miljöö muuttuu enemmän keskustamaisempaan suuntaan. Säkylän päätie kulkee nimittäin suoraan edestä ja kuljettaa sinut palveluiden äärelle.

Hyvät ulkoilumahdollisuudet kutsuvat viihtymään. Pyhäjärvi rantoineen sijaitsee aivan kivenheiton päässä. Lämpiminä kesäpäivinä voit pulahtaa järveen ja talvella hiihtää sen jäällä. Jos haluat mennä vähän kauemmas ulkoilemaan, se onnistuu loistavasti Harjureitillä.

Kohde: Rivitalo
Sijainti: Nikkarintie 5 as 5
Rakennusvuosi: 1995
Huoneet: 2H + K + VH + WC + KPH/KHH + S
Asuinpinta-ala: 64,5 m²
Taloyhtiö: Asunto Oy Säkylän Nikkarintie


Myyntihinta: 103 000 €
Neliöhinta: 1 596,90 € / m²
Yhtiövastike: 193,50 € / kk
Vesimaksu: käytön mukaan
Lämmitysjärjestelmä: Sähkö
Energialuokka: Ei lain edel. e-tod

Haluatko nähdä kodin livenä?

Lisätiedot ja esittelypyynnöt:
Lue lisää!

Etuovi.com

Soita!

050 560 2700

Lähetä sähköpostia!

arto.savikangas(at)tiliaura.fi