Uudistuotanto

Uudistuotanto yhdessä yhteistyökumppaniemme kanssa on vahvaa osaamistamme. Olemme mukana rivitalotuotannossa ja uusien omiakotitalojen tuotannossa. Meillä on tälläkin hetkellä rakentamisvaiheessa tai ennakkomarkkinoinnissa useita asuntoja ja toimitiloja.

Yhteistyökumppaneitamme ovat eri kokoiset rakennusliikkeet ja suunnittelupuolen asiantuntijat. Rakennamme palvelumme asiakkaan toiveiden ja tarpeiden mukaan. RS-sopimusasiakirjat, tontin hankinta, projektisuunnittelu ja -valvonta ja yhtiöiden perustaminen onnistuu meiltä. Mikäli olet kiinnostunut lähtemään rakentajayhteistyökumppaniksi, ota yhteyttä!

Arto Savikangas
p. 050 560 2700

Uudiskohteet

Kiinteistö Oy Sauvon Keskustori

Sauvon sydämeen rakennetaan monipuolinen osaomisteinen kerrostalo! Talo rakennetaan loistavalle paikalle kaikkien palvelujen läheisyyteen. Erikokoisia huoneistoja. Kun varaat asunnon ajoissa, pääset vielä vaikuttamaan tulevan kotisi pinta-materiaaleihin.

Asunto Oy Auran Jokihovi

Auran keskustaan upealle paikalle Aurajoen rantaan rakennetaan uusi ja upea kerrostalo. Kaikki palvelut aivan vierellä! Jokaiseen asuntoon kuuluu lasitettu parveke. Talossa hissi! Jos varaat asunnon ajoissa, pääset vaikuttamaan pintamateriaaleihin. Suunniteltu valmistumisaika joulukuussa 2017.

Lataa tästä Auran Jokihovin tiedostot

Asunto Oy Yläneen Nissilänkartano

Yläneen Nissilänhovin viereen on suunnitteilla neljän asunnon rivitalokohde Yläneen Nissilänkartano. Varaa nopeasti omasi, niin pääset vaikuttamaan pinta-materiaaleihin! Suunniteltu valmistumisaika elokuussa 2017.

Lataa tästä Nissilänkartanon tiedostot

Vastavalmistuneet

Asunto Oy Yläneen Nissilänhovi

Nissilän alueelle, aivan Yläneen keskustan tuntumaan rakennettiin neljän asunnon upea rivitalokohde. Nissilänhovi valmistui tammikuussa 2017. Enää asunto nro 3 vapaana, toimi nopeasti!

Lataa tästä Nissilänhovin tiedostot

Asunto Oy Yläneen Jokipuisto

Yläneen Jokipuisto on valmistunut! Esteettö-mään asumiseen tähtäävät senioriasunnot ovat aivan Yläneen perhekoti Kartanokodin kupeessa. Talo valmistui tammikuussa 2017! Enää asunnot A3, B7 ja B8 vapaina.

Lataa tästä Jokipuiston tiedostot

Kiinteistö Oy Sauvon Keskuskartano

Olisiko sinun uusi kotisi yksi Kiinteistö Oy Sauvon Keskuskartanon upeista huoneistoista? Tämä kaksikerroksinen luhtitalo on osa-omisteinen ja huoneistokoot vaihtelevat 60 m2 - 82,5 m2. Taloon valmistui kahdeksan asuinhuoneistoa elokuun 2016 lopussa.