Tervetuloa uuteen vuokrakotiisi!

Etsitkö vuokrakaksiota viihtyisältä alueelta, palveluiden ääreltä?
Vaikka tämä koti sijaitsee rauhallisessa ja vehreässä miljöössä, kaikki taajamakeskustan palvelut ovat kävelymatkan päässä. Lähikauppa löytyy nimittäin naapurista ja muut palvelut aivan nurkan takaa.

Talon ensimmäisessä kerroksessa sijaitseva huoneisto sopii monenlaiselle asujalle. Vain muutaman rappuaskelman ansionsa kerrokseen on helppo nousta. Asunnon kanssa samasta kerroksesta löytyy kätevästi myös muun muassa huoneistojen lämpimät varastot.

Avoimella pohjalla varustettu koti muodostuu kahdesta huoneesta, keittiöstä, kylpyhuoneesta, vaatehuoneesta ja parvekkeesta. Asunnon sisäänkäynnistä kuljetaan eteiskäytävään, jonka oikealla puolella sijaitsevat vaatehuone ja kylpyhuone. Peremmälle asuntoon kulkiessa eteiskäytävä avautuu avaraksi olohuoneeksi sekä avokeittiöksi ja ruokailutilaksi. Olohuoneen yhdeltä sivustalta päästään makuuhuoneeseen ja toiselta parvekkeelle.

Kodikkuutta kotiin on tuomassa punaisena lankanakin toimiva tummanruskea, jota löytyy muun muassa olohuoneen ja makuhuoneen lattioista, keittiön alakaapistosta sekä katto- ja lattialistoista. Kylpyhuoneessa päävärinä sen sijaan toimii harmaa. Kompaktista koostaan huolimatta kylpyhuoneesta löytyy kaikki tarpeellinen. Arjen luksusta kylpyhuoneeseen tuo ylellinen sadesuihku.

Kodin avarat oleskelutilat takaavat hyvät puitteet toimivaan arkeen. Olohuoneen ja keittiön erottaa valaistu tiski, joka voi toimia vaikka aamiaispöytänä tai lisätasona. Remontoituun, L-malliseen keittiöön on luotu moderni ilme tyylikkäiden kaapistojen ja välitilalaattojen sekä rosteristen kodinkoneiden avulla. Keittiön tunnelma jatkuu olohuoneeseen, jossa takaseinän tehosteväriksi on valittu kodinkoneista tuttu harmaa.

Kokonaisuuden kruunaa runsaat säilytystilat ja katettu parveke. Heti sisäänkäynnin vieressä sijaitseva vaatehuone on erittäin tilava. Vaatehuoneen lisäksi parvekkeella sijaitsee pieni ulkovarasto, jonne sopii mainiosti esimerkiksi parvekekalusteet ilmojen viilentyessä. Kätevää, eikö?

Taloyhtiö on kaukolämmössä ja huoneistoon kuuluu oma autokatospaikka. Tässä yhtiössä asumisviihtyvyyteen on panostettu. Ihanteellinen sijainti ja luonnon läheisyys kutsuvatkin viihtymään. Nurmikenttä istutuksineen ympäröi kerrostaloa. Puut ja pensaat luovat näköestettä muuhun ympäristöön. Taloyhtiön saunaan on oma sisäänkäynti, joten löylyistä pääsee vilvoittelemaan katetulle terassille.

Kohde on myös myynnissä, lue lisää!

Kohde: Vuokrakerrostalokaksio
Sijainti: Manttaalintie 7 A 3 – Riihikoski, Pöytyä
Rakennusvuosi: 1977
Huoneet: 2H + K + KPH + PARV
Muut tilat: Oma autokatos 
Asuinpinta-ala:
56,5 m²

Vuokra: 500 € / kk
Vakuus: 1.000  €
Muut kulut: vesi 15 €/kk, sähkö mittarin mukaan
Lämmitysjärjestelmä: Kaukolämpö
Energialuokka: D(2018)
Ehdot: Lemmikit OK, tupakointi kielletty, luottotiedot oltava kunnossa

Näkisitkö itsesi asumassa tässä kodissa?

Lisätiedot ja esittelypyynnöt:
Soita!

050 560 2700

Lähetä sähköpostia!

arto.savikangas(at)tiliaura.fi