Tervetuloa uuteen vuokrakotiisi!

Etsitkö paritalokotia perheellesi?

Tämä vuokrattavana oleva huoneisto on mitä mainioin koti tilaa ja rauhaa rakastavalle perheelle. Kohteen sijainnissakaan ei ole valittamista. Vajaan kilometrin matka Kyrön keskustan palveluiden äärelle kelpaa varmasti monelle.

Huoneiston sisätilat koostuvat kolmesta huoneesta, keittiöstä, erillisestä WC:stä, kodinhoitohuoneesta, kylpyhuoneesta ja saunasta. Sisälle kuljetaan tuulikaapin kautta, josta löytyy mukavasti tilaa ulkovaatteille. Tuulikaappi jatkuu käytäväksi, jonka vasemmalta puolelta on kulku kodinhoitohuoneen kautta kylpyhuoneeseen ja saunaan sekä keittiöön ja olohuoneeseen. Eteiskäytävän toiselta seinustalta päästään molempiin makuuhuoneisiin, joiden välissä on kätevästi WC-tila.

Kodin oleskelutilat ovat luotu avoimelle pohjalle. Keittiötä ja olohuonetta on rajaamassa muuri, jonka kyljestä löytyy varaava takka. Takan lisäksi huoneeseen tuo lämpöä puunväriset lattiat. Keittiössä vallitsee ajaton tunnelma vaaleiden pintamateriaalien ja kalusteiden ansiosta.

Ulkona oleva luonto on tuotu sisälle. Siitä on huolehtimassa isot ikkunat pihalle. Kukkaloistoa näkyy myös sisustuksessa. Toisen makuuhuoneen yhtä seinää on nimittäin koristamassa pirteä ja tyylikäs kukkatapetti. Kukkateemaa löytyy lisäksi WC:n ovesta.

Kohteen kruunaa keskuspölynimuri, säilytysratkaisut sekä oma autotalli. Molemmista makuuhuoneista löytyy useampi vaatekaappi ja toinen makkareista on varustettu vielä isolla vaatehuoneella. Pihalla seisovassa ulkorakennuksessa on autotallin lisäksi ulkovarasto.

Suojaisen takapihan ansiosta luonto on erittäin lähellä. Etupihalta takapihalle jatkuva kukkamaa kutsuukin viherpeukalon ihailemaan tätä monien mahdollisuuksien puutarhaan. Puutarhaa voi ihailla myös katetulta terassilta käsin. Niitä tästä kohteesta löytyy kaksin kappalein, etu- ja takapihalta. Vaikka kohde on paritalon puolikas, korkeat puuaidat pihojen välissä takaavan oman rauhan.

Kohde: Vuokrattava paritalo
Sijainti: Aaponkuja 6 A - Kyrö
Rakennusvuosi: 2001
Huoneet: 3h + k + wc + khh + kph + s + ter
Muut tilat: Autotalli & varasto
Asuinpinta-ala:
91 m²
Vuokra-aika: 1 vuosi määräaikainen, jonka jälkeen toistaseksi voimassa oleva

 

Vuokra: 700 €
Takuuvuokra: 1 400 €
Vesimaksu: mittarin mukaan
Sähkömaksu: mittarin mukaan
Lämmitysjärjestelmä: sähkö / puu
Vapautuminen: heti
Ehdot: 
Luottotiedot oltava kunnossa, tupakointi ja lemmikkieläimet kielletty

 

<- Selaa kuvia ->

Näkisitkö itsesi asumassa tässä kodissa?

Lisätiedot ja esittelypyynnöt:

Lue lisää!

Tori.fi

Soita!

050 560 2700

Lähetä sähköpostia!

arto.savikangas(at)tiliaura.fi